img

Ударната диета на Кичка Бодурова, с която сваля 10 кила преди турне!

/
/
/
148 Views

Кичка Бодурова се е заела да влезе в топ форма за концертите си у нас!

От идния месец юни легендата на родната естрада Кичка Бодурова ще се завърне в родината, за да изнесе концерти в редица градове. А гост на турнето й ще бъде голямата Стоянка Мутафова.

Кичка Бодурова идва на турне у нас, но преди това се подложи на топ диета за отслабване

След дълги месеци на почивка в САЩ, Кичка Бодурова се притеснила, че е наляла няколко килограма. Заради което преди около две седмици спешно се заела да отслабва. Това разкриха близки до нея източници. Които твърдят, че на българска сцена ще се качи една съвсем нова и красива Бодурова.

„Кичка може да е на години, но е една от най-красивите ни певици. А в момента работи с известна диетоложка в Щатите, която й изготвя менюто седмица по седмица. Диетата е ударна, затова е сигурно, че ефектът от нея ще бъде очеваден“, коментират източниците.

Това, което разкриват за хранителния режим на певицата е, че в него липсват всякакви сладки храни и изобщо бялата захар. Всъщност забранени са всички бели продукти като бялото брашно, бялата сол, бялата захар.

Бодурова подправяла ястията си само с малко хималайска сол, която доказано е полезна за организма. А ако й се прияде сладичко, си позволявала само по една малка лъжичка мед за 24 часа.

Всичко останало, с изключение на пържени и мазни храни, тя можела да консумира. Но в строго определени количества и съотношения. Основната идея на диетата й се придържа към разделното хранене, но и към правилата на нутриционистите.

Източник: Разкрития

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.