img

Удариха дъното! Родни момичета се продават по интернет, за да си купят парцалки от мола!

/
/
/
1455 Views

Момичета се продаватБългарски момичета опразниха джобовете си по моловете и започнаха да продават себе си, за да си купят парцалки.

Все повече девойчета, някои и ненавършили пълнолетие се предлагат не само в сайтовете за запознанства, но и в тези за онлайн търговия. Например момиче с име Гергана, което явно живее в Благоевград, но няма нищо против да отскача и до София, си е сложила псевдоним brunetka Geri. Тя най-безсрамно е обявила тарифите си за се*с, които са доста солени. Половин час с Гери струва 60 лева, два часа са 160 , а за цяла нощ се прави намаление и тя може да бъде ваша само за 400 лева.

В сайта има опция и за наддаване на търг. Ако двама души искат Гери, то тя ще отиде при този, който даде по-висока цена.
И ако е само Гери, то в България цари железен морал. Но уви, не е така.

Ако си направите труда да разгледате обявите по всички сайтове, в тях студентки се предлагат на възрастни мъже срещу спонорство, палави ученички по гащички и без гащички предлагат незабравими орални ласки, цицорести мадами на неопределена възраст са готови тутакси да кацнат у вас и да ви направят еротичен масаж, силно гримирани момичета искат да ви въвлекат в тройка, малолетни излагат съмнителни прелести на снимка и продават дори а*ален се*с, а маскирани моми могат само срещу 50 лева да ви набият с камшици.

Бащи, ако се чудите с какво се занимават дъщерите ви и откъде имат пари, прегледайте сайтовете. Шансът да срещнете рожбите си там е едно към пет. Дано да не ви се случва!

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.