img

Тя прошепнала на мъжа си, че е бременна, целунала го по челото и затворила ковчега-И представа си нямала, какво я очаква!

/
/
/
1547 Views
Сподели с приятели
Нямаше да има щастие… В историята й сълзите от скръб и радост, страдание и екстаз са тясно свързани помежду си.

През февруари 2016 г. съпругът на Кортни Хил, Брайън, бил убит, след като падал под колелата на камион. Изненадващо, той е бил на военна служба в Ирак, Кувейт, Афганистан, а намерил смъртта си в далеч по-спокойна среда.

Със съпругата си Брайън, тя се среща през 2011 г. и оттогава те са щастливи заедно.

Двойката имаше прекрасна малка дъщеря на име Регън. Малко преди смъртта на съпруга решават, че едно дете е добре, но биха искали повече. Същата сутрин, когато съпругът ѝ си отишъл, те дори успели да направят тест за бременност. Но  се оказал отрицателен.

Няколко дни след трагедията Кортни по някаква причина прави нов тест. И той показва: бременна.

Разбира се, новината за бременността се превръща в истински шок за нея. Като се сбогува с мъжа си на погребението, тя прошепна в сълзи: – Скъпи, ще имаме бебе! … – и затваря капака на ковчега.

Един месец по-късно изпитва доста странна болка. Кортни не разбира какво се случва и се страхува, да не получи спонтанен аборт. Когато отива на лекар, той я избавя от страховете й, но тя е зашеметена от новия шок, който изпитва. Не едно сърце бие в утробата ѝ, а три! Две момчета и едно момиче!

– Просто нямах думи! Оказа се, че сега за Брайън ще ми напомнят още три усмихнати деца“- спомня си жената.

… Но животът продължавал да изпраща изпитанията си. На 25-тата седмица от бременността лекарят ѝ казва, че едно от бебетата е починало в утробата.

А младата майка вече е измислила имена на всичките три! И бебето, което умира, искала да кръсти на Брейди. В чест на баща си. След тази новина тя се чувствала безсилна и опустошена. Това напълно ме извади от коловоза. Защо сърцето на майка ми не почувства, че се е случило нещо ужасно? Не очаквах, когато бях на ултразвук, че резултатите ми ще бъдат такива … Веднага се отвори още една рана.

“ Брейд умря, но все още имам две други деца, които, благодаря на Бога, са здрави. Обикновено тризнаците все остават в болницата за известно време, но в нашия случай не е необходимо.

Кортни назова момчето Майлс, а момичето-Харпър. Бебетата са родени на 21 септември. Майка им казва, че понякога е трудно, когато трябва да обясни на приятелите си защо не са близнаци.

“ Естествено хората смятат, че са близнаци. Но аз ги наричам „оцелели тризнаци“. Повечето разбират, но не всички. Обаче не очаквам това. Когато в теб 26 седмици бият три сърца, а после … близнаци. Искам да променя всичко, но няма какво да се направи. “

Но най-докосващото нещо е как малката Регън говори за това.Тя казва, че брат й е на небето заедно с баща си.

„Нашите деца със сигурност ще научат кой е техният баща. Те научават, че е верен семеен човек и смел воин. Съпругът ми беше чудесен човек. Той винаги се стремял да оказва помощ на другите.“

Източник: zajenata.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.