img

Турция е на нокти! Готви се преврат за свалянето на Ердоган!

/
/
/
724 Views
Сподели с приятели

Ергодан превратВ Турция нещо се случва! Високопоставен турски военен от турското военно министерство заяви, че е много вероятно Ердоган да бъде свален от турските военни до няколко дни заради пагубната му за страната про-ислямска политика.

Турция е и трябва да бъде светска държава ние не трябва за нищо на света да позволяваме на един фанатичен ислямист да ръководи голяма държава като Турция и да я връща във времената на Османската империя.

Неговите действия напрактика са опсани не само за страната ни, а и за целият свят, Турция не трябва по никакъв начин да оказва пряка или не-пряка подкрепа за „Ислямска държава“, а чрез действията си той директно оказва подкрепа на ислямистите, което за нас е позор и срам.

Ние сме длъжни да вземем необходимите мерки, за да спасим страната си, вероятността да свикаме извънреден конгрес до няколко дни е доста голяма, ние трябва да решим какви действия да предприемем, готови сме на всякакви варианти включително и да предприемем силови действия, за да запазим сувернитета на страната си, нашите танкове са в пълна бойна готовност, това нещо може да се случи до няколко дни.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.