img

Цяла България е в шок: Кметът-изнасилвач замесен и в убийството на сестрите Белнейски?

/
/
/
1088 Views

Сестрите БелнейскиПотребител на социалната мрежа направи шокиращ паралел между убийството на сестрите Белнейски и изнасилването на момичето от Стрелча. Публикуваме го без редакторска намеса.

Петър Киров:

„Най-вероятно съмненията ми са неоснователни, но ми се струва, че сегашната ситуация около Иван Евстатиев може да има връзка с някои неща от миналото.

Спомняте ли си колко хора, свързани с разследването на убийството на сестрите Белнейски се самоубиха при изключително странни обстоятелства?

Един от тях беше и прочутият професор Раданов, чиято медицинска експертиза обори официално обявената от полицията и лично от министъра на МВР Румен Петков причина за смъртта на момичетата. В заключението си проф. Раданов разкри, че сестрите Белнейски са били блъснати от кола, което дотогава се пазеше в абсолютна тайна от разследващите.

Бившият кмет на Пазарджик Иван Евстатиев е свързан с това престъпление, защото според медиите, той първи е тиражирал в публичното пространство информацията, че в убийството е замесен сина на зам. министъра по транспорта Георги Петърнейчев и по този начин си е навлякъл гнева на много високопоставени хора.

Още тогава се заговори, че има вероятност и Евстатиев да напусне преждевременно този свят.

Неуспешният му опит да се самоубие преди години с два изстрела в корема и гърдите е доста странен.

В тази връзка не бих се учудил, ако Иван Евстатиев знае неудобни неща за някои хора и те да желаят да го компрометират без да подбират средствата.“

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.