img

Цеца Величкович отново влюбена! Вижте кой е новият й!

/
/
/
1103 Views

Цеца ВеличковичЦеца Величкович е влюбена и то до уши.

От няколко години изпълнителката има връзка с десетилетия по-младия от нея Александър Йовович. Двамата се срещали тайно в апартамент в Белград, където прекарват доста време.

Той е на 26 години и има успешна кариера в Сърбия и чужбина. Тайно се срещат в апартамента му на Звездара в Белград от няколко години. След като се впуснал във връзка с певицата, манекенът изгонил наемателите от апартамента си, за да прекара нощта с Цеца, пише сръбски „Куриер“.

Журналистите от медията посетили любовното гнездо. Те звъннали и на домофона, но никой не отговорил. Един приятел на манекена, който е добре запознат в неговата връзка с фолк певицата, разказал за тяхната тайна афера.

„Александър получи като подарък от леля си апартамента Тя полудя, когато й казаха, че той е отказал да го отдава под наем. Но без значение колко се противопоставяше, той направи, каквото си е наумил и тук се срещаха тайно със Светлана Ражнатович /Цеца/.“

Той настоявал да се срещат в апартамента, защото съседите не се познават помежду си. „Въпреки че във вилата на Цеца той е добре дошъл, защото децата й Велко и Анастасия, както и сестра й, и родителите й го приеха, понякога е нужно да се усамотят и да се насладят на любовта си. Този апартамент е идеален за тях“, казва още източника.
Двамата се появиха преди около седмица публично като двойка и за първи път афишираха любовта си. Скандалът избухна с пълна сила.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.