img

Ценни съвети: Ето как да се представите невероятно в първата нощ заедно!

/
/
/
929 Views

Първа нощВече сте заедно, по всичко изглежда, че се харесвате, има тръпка между вас и си подхождате. Всичко е идеално, изглежда, че само сте си мечтали за такава връзка, а сега вече тя е реалност. На път сте да прекарате първата си нощ заедно, която искаш да бъде перфектна. Приготвили сме ти няколко правила, които да спазваш, за да прекараш една прекрасна нощ.

Безопасност

На първо място трябва да мислите за здравето си и задължително да използвате презерватив. Само презервативът може да ви предпази от бременност и полово предавани болести. Не си помисляйте да го пропускате, защото залагате здравето си на карта. Ако решите, че не искате да правите секс с кондом, направете си нужните изследвания, за да докажете един на друг, че сте здрави. Помислете и за друг метод за предпазване от бременност.

Настройте се на правилната вълна

Забрави за проблемите, които имаш, за хората, които те ядосват и за задачите, които те чакат утре. Отдай се на релакс, създай настроение. Пуснете си музика, запалете свещи, сипете си чаша вино. Не прекалявай с тези украси, все пак не искаш стаята ти да заприлича на евтин хотел.

Гладкост

Вкусове – различни, но повечето хора биха се стреснали от гъстата растителност в интимната зона. Затова се постарай да се подготвиш добре преди първата ви нощ заедно. Кола маската е добър вариант, защото гладкостта е гарантирана за още две седмици. Другият вариант е да използваш самобръсначка, но ефектът ще е краткотраен. Ако не искаш да махаш всичко, помисли за някоя интимна прическа.

Приеми странностите на партньора

Никой не е перфектен, всеки има различно тяло, преимущества и недостатъци. Някои хора имат и странен вкус в секса, но в повечето случаи не си го признават от първия път. Затова приеми, че всеки човек има личен вкус и убеждения, затова не се стресирай, ако осъзнаеш, че новото ти гадже притежава някои странности.

Опитай се да бъдеш възможно най-спокоен/на

Жените се притесняват най-вече относно тялото си – дали не са дебели, дали той ще ги хареса, дали изглеждат секси. Тези притеснения отсъстват при мъжете, но те биват тормозени от мисълта как ще се представят в леглото, дали размерът е достатъчен и как да я накарат да стигне до оргазъм. Опитай се да не мислиш за нито едно от тези неща, а да се насладиш на прекрасната нощ, която предстои.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.