img

Тризначикте спретнаха луд екшън в съдебната палата!

/
/
/
888 Views

Вяра, Надежда и ЛюбовЛуд скандал предизвикаха в Съдебната палата в Благоевград две от тризначките, станали известни покрай „Биг Брадър”, което наложи извеждането им навън със съдебна охрана. Екшънът се разигра в две части и събра очите на служители и граждани, пише в. „Струма”.Във вторник в деловодството на Районен съд-Благоевград се появили Вяра и Надежда Станчеви за справка по едно от делата им. Тъй като започнали да се разправят с деловодителката, тя се принудила да извика охрана. След секунди пристигнал съдебният инспектор Атанас Уков, но гневът на сестрите се изсипал и върху него.

„Когато влязох в деловодството, едната крещеше, а другата беше седнала и разглеждаше делото. Помолих ги да се държат прилично, тъй като се намират в държавна институция. В този момент тази, която беше изправена, не знам дали Надежда или Вяра, защото не ги разпознавам, ми кресна: „Ти знаеш ли коя съм аз? Я си дай документите”. Аз показах служебната си карта, което изобщо не я респектира. Започна да крещи и да заплашва, че ще ме уволни, че ще се обади на тел. 112 и че ще пусне жалба срещу мен в съда. Казах й, че няма никакъв проблем, защото много като нея са ме „уволнявали” и отново призовах да спазва реда”, разказва Уков.

„Тя, обаче, започна да ме обижда с „цървул”, „боклук”. Сестра й също се намеси, но след като предупредих да стои настрани, се съобрази. Другата, обаче, продължи да ругае, беше изпаднала в истерия. Пристигнаха и други колеги, които изведоха и двете сестри извън сградата”, обясни той.

По време на конфликта каката на тризначките – Ирена, която работи в деловодството, стояла в кулоарите, засрамена от поведението на сестрите си. Пред колежките си голямата сестра споделила, че била прекратила контактите с тях от 3 години.

След като конфликтът бил потушен, инспектор Уков разпоредил на колегите си при следващо идване на сестрите да им съставят предупредителни протоколи. Само след няколко часа двете отново се появили в Съдебната палата. Дежурният на портала им казал да си дадат личните карти, за да им бъдат съставени предупредителни протоколи. Това провокирало бурна реакция и двете сестри започнали да викат една през друга: „Ти ли ще ни глобяваш бе, боклук? Сега ще се обадим на 112” и действително звъннали в полицията. Това бил коронният им номер от известно време.

Три дела водят тризначките в последно време. Продуцентът на „Биг Брадър” Никола Тупарев съди Вяра, Надежда и Любов за 20 000 лв., след като го оклеветили, че им „пращал женени мъже и искал да ги прати като проститутки в Лондон и Монако”.

Без адвокат се яви на първото заседание Надежда Станчева, която бе дадена на съд от благоевградския бизнесмен Венцислав Шалявски заради дълг от 2650 лв. Двамата сключили договор за паричен заем от 2900 лв. с уговорката да бъде върнат в едномесечен срок. На 1 юни Надежда му върнала 250 лв., а 2650 останали непогасени. Съдът запорира БМВ-то на Надежда, което бе оставено на отговорно пазене във 2 РУП-Благоевград, а на 1 октомври бе направен опис от съдия-изпълнител.

Третото дело е срещу Любов Станчева заради непогасен потребителски кредит от 2004 г. към банка. Любов не се яви на делото и при размяната на книжата бе изпратила писмен отговор, че това не е вярно, без да конкретизира какво точно има предвид. Осъдиха да я изплати задължението, като решението може да бъде обжалвано.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.