img

Тоца Крокодила размаза Георги Първанов – вижте какво каза за него!

/
/
/
1167 Views
Сподели с приятели

антония петрова - георги първановУстата миска и носителка на титлата „Мисис Русия“ Антония Петрова – Бередин смята ,че бившия президент Георги Първанов е предал избирателите си.

„Всяка една политическа партия се стреми към участие във властта, но според мен това не би трябвало да бъде на всяка цена, предавайки избирателите си. Затова съм учудена, че една ляво определяща себе си партия, каквато е АБВ, участва в дясно управление, какъвто е вторият кабинет на Борисов“, аргументира думите си Антония в интервю за столичен седмичник, цитиран от Блиц.

Тя не е съгласна и с наложеното в обществените среди мнение,че тя симпатизира на Първанов. Двамата са от един град,, учил е с баща и в едно училище. Тя е била поканена на откриването на офиса на АБВ в Перник от тогавашната кметица Росица Янакиева. Нищо от изброеното обаче не навежда на мисълта,че тя симпатизира на Първанов.

Димпомираният юрист Петрова-Бередин смята,че Доган никога не е защитавал руски, а само и единствено български интереси. Антония смята ,че ако Местан направи нова протурска парти това ще е противоконституционно. „Местан би трябвало да внимава, за да няма проблеми с ДАНС. Уклонът му към Анкара може да има чисто финикийско изражение.Когато един български гражданин се чувства заплашен, той отива в най-близкото РПУ на МВР, а не в някое посолство“, разсъждава Петрова.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.