img

Тотален ужас! Румънска майка насилвала детето си пред камерата срещу хилядарки от педофили!

/
/
/
1062 Views
Роксана ЕленаВ Румъния задържаха майка, обвинена в сексуално посегателство срещу 11-месечното си бебе, което тя излъчвала по интернет, в замяна на пари от педофили от САЩ и Великобритания. 24-годишната Роксана Елена Ону от Варасти, която има две деца, бе задържана миналата седмица от полицията след сигнал от ФБР.
Снимки, на които Ону насилва бебето си, са били открити от американските власти по време на разследване на 31-годишния Брендън Гресет, който е бил задържан миналата година по обвинение в сексуална експлоатация на деца и детска порнография.

ФБР е информирало румънските власти, че жена с ника brunetelovex2 е получавала пари от Гресет чрез системата за преводи Western Union. В следствие на разследване станало ясно, че между юни 2014 година и октомври 2015 година жената е получила общо около 14 000 долара от седем души от САЩ, Великобритания, Белгия и Холандия.

Ону е казала на следователите, че е извършвала насилието върху собственото си бебе, защото смятала, че то няма да бъде емоционално засегнато, след като е само на 11 месеца. Тя е отбелязала, че е избягвала да намесва 3-годишния си син в интернет дейностите си, защото „той е по-възрастен и може да бъде емоционално травмиран”.

„Съгласих се да направя тези неща на дъщеря ми, защото си мислех, че тя няма да получи никакви травми. Мислех си, че всичко е само игра”, казва майката. Тя също е разкрила, че преди да забременее е практикувал секс чатове. След появата на детето, някои от клиентите й знаели, че е станала майка на момиченце и са я помолили да я съблече и да я пипа пред камера, а те да гледат. „Някои ми плащаха за това по 500 долара, други по 100”, добавя родителят.

Ако бъде призната за виновна, Ону ще лежи до 15 години в затвора.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.