img

Тотален ужас! Емигрант разказва как 7 души са изнасилили девствено момиче, Ислямска държава дори има наръчник за изнасилване!

/
/
/
1341 Views

Задължително прочетете: 1) Този клип показва събития, които телевизията умишлено пропуска. 2) В никакъв случай не бива да се създава омраза между вероизповеданията! Това написа във Фейсбук мъж, който е озаглавил страницата си „Станислав говори“. Клипът, който той публикува, е потресаващ – с цинизма и откровената гавра на мигрантите към европейците.Ето какво пише още Станислав под видеото:

Хора като този от клипа не са възпитани на традиционни мюсюлмански ценности, а са промити мозъци. В Сирия вече четвърта година християни и мюсюлмани се бият рамо до рамо срещу джихадистите и изроди подобни на този! Християни, мюсюлмани, евреи, и всякакви други хора трябва да бъдем обединени срещу подобни ненормалници! 3) Това, че въпросният човек говори добре немски, предполага, че не е скорошен емигрант/бежанец, а е асимилиран сред немското общество. Това какво му е поведението и с какво се хвали – оставям на вас като изводи)

Клипът беше първоначално изтрит, но след излезналите информации по десетки западни медии, че по новогодишните празници в Кьолн, Германия, бежанците масово са нападали и са се нахвърляли на жени – качвам го пак!

– ИСЛЯМСКА ДЪРЖВА пусна „Наръчник на изнасилването“ с 15 правила

1) Забранено е на собственикът на „женският пленник“ да я изнасилва докато е в цикъл.
2) Ако не е в цикъл и е бременна, трябва да я изчака да роди.
3) Забранено е да я кара да абортира, ако е бременна, за да прави секс с нея.
4) Ако „собственикът“ на жената реши да я пусне на свобода, само той може да прави секс с нея – друг не.
5) Ако жената пленник има дъщеря, която също е годна за сексуален акт, то той трябва да избира между нея и дъщеря й, няма право да прави секс с двете.
6) Собственикът на две сестри няма право да изнасилва и двете. Трябва първо да продаде едната, за да може да спи и с другата.
7) Ако жена пленник е собственост на баща си, то синът му няма право да я изнасилва.
8) Ако баща продаде жената пленник на сина си, то той вече няма право да я изнасилва, само синът му може.
9) Ако жена пленник забременее от собственика си, той не може да я продава докато е бременна. Тя се пуска на свобода след смъртта му.
10) Ако някой собственик пусне на свобода жената, то той няма право повече да прави секс с нея, защото вече не е негова собственост.
11) Ако двама или повече човека са купили една жена, то нито един от двамата не може да я изнасилва.
12) Не е препоръчително да изнасилвате жената пленник докато е в цикъл.
13) Не е препоръчително да правите а**лен секс с жената, която е ваша собственост.
14) Собственикът на жената пленник трябва да проявява състрадание към нея, да не я унижава и да не я кара да извършва дейности, които не умее. (не включва сексуалната)
15) Собственикът на жената не трябва да я продава на лице, което се очаква да се държи лошо с нея.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.