img

Тотален ужас! 16-годишно момиче е принуждавано да прави се*с 43 200 пъти!

/
/
/
677 Views
Сподели с приятели

КарлаКарла била на 12 години, когато си мислела, че е намерила любовта на живота си. Възрастният мъж обещавал да сложи света в краката й. Казвал че тя е неговата принцеса. Карла вярвала, че може да избяга от дома на родители си. Това била най-голямата грешка в живота й.

Този човек, който бил мъж-мечта в очите на едно дете, се оказал сводник. Той се занимавал с много млади момичета като Карла! Казал на момичето, че от сега нататък тя трябва да проституира за него на улицата. След това брутално ударил Карла, изплюл се в лицето й и сериозно я наранил. После взел момичето с него в родния си град, в Мексико – град, пълен със сводници! Там той продал Карла. Момичето било в състояние на дълбок шок, пише „азжената“.

От 10 сутринта до полунощ, Карла трябвало да бъде с клиенти. Всеки ден, в продължение на четири години. Тя трябвало да има 30 клиенти на ден или повече.Те били униформени полицаи, пастори, политици.

На 16, най-сетне дошъл край на мъченията на Карла. Тя била освободена от организация на доброволци. Карла направила ужасно изчисление. Преди освобождението си, тя била принудена да прави се*с повече от 43 200 пъти. Една невъобразима и страшна цифра. Но това момиче, което междувременно станало една млада жена, не се предава.

Историята на Карла ни остави с натежало сърце. Въпреки това тя не е изолиран случай. Над 2 милиона деца по света живеят в ситуации като тази на Карла. Това трябва да свърши.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.