img

Топ ясновидка разтресе България: Ще има още убийства на бизнесмени и министри ще страдат – вижте подробности!

/
/
/
758 Views
Сподели с приятели
Убийства
Снимката е илюстрирана

Ще има още убийства на бизнесмени – предрича ясновидката Мирияна Николаева, победителка във втория сезон на предаването „Ясновидци“

„Катаклизми в България няма да има, леки наводнения и трусове със сигурност, но няма да са сериозни“ – твърди в интервю за „България днес“ ясновидката Марияна Николаева.

„Виждам проблем обаче с отвличане на дете на министър, който не може да изпълни професионален ангажимент и заради него може да му се случи това сплашване. Но то няма да е фатално. За съжаление ни чакат поне още 3-4 убийства отново на бизнесмени или богати хора“ – твърди гадателката.

„В моите виждания около 2019 година България ще се оправи. Тогава ще се подобрят образованието, здравеопазването, ще имаме икономически растеж. Всичко това ще бъде свършено от поколението на малчуганите, които са носители на новата енергия. Те ще ни спасят“ – убедена е Марияна Николаева.

„Бежанската вълна се насочва основно към Централна и Западна Европа. Обаче във Франция ще има отново атентати и оттам ще започнат да ги връщат. Унгария тотално ще затвори границите си. Оттам те ще се пренасочват към Украйна, която ще ги приюти. Няма опасност за българите, ние и финансово не можем да поемем много бежанци. Но заради прииждащите хора ЕС ще се разпадне. Последни ще се откажем от него ние и Германия“ – предрича Марияна Николаева.

В „Ясновидци“ Марияна Николаева премина 17 от общо 25 изпитания

Ясновидката Марияна Николаева е на 33 години, тя е от Варна. Работи като пощальон в Централната поща на морската ни столица. Тя е сред най-даровитите феномени у нас, победителка във втория формат на тв предаването „Ясновидци“ по Би Ти Ви. В него ясновидката се справи успешно със 17 от общо 25-те изпитания и изпревари всичките си конкуренти. Марияна е омъжена, с 2 деца.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.