img

Топ ясновидка разкри каква е истината за мафиотските убийства в София! Ще има и още!

/
/
/
927 Views

убийстваЩе има още убити мъже „в бяло“ – предсказва единствената жена екзорсист у нас Рени Анастасова

„Двете убийства – на човека, близък до групировката ВИС-2 Веселин Стоименов, и на модния агент Александър Антов са свързани. Извършени са от един и същи човек, който е чужденец, професионалист. Той вече отдавна е извън страната“ – това разкрива пред „България днес“ маг Рени Анастасова.

Според нея серията на застреляни бизнесмени с чисто минало ще продължи и връзката трябва да се търси в затягащата се финансова криза около големите предприемачи, които не могат да влязат в синхрон с новата икономическа обстановка у нас.
„Все по-често хора се оттеглят от това, което са създали, като преди това вършат хиляди неща, за да изглежда бизнесът им на чисто. Това го изисква новата бизнес среда, налагаща се от ЕС. Мястото на този тип бизнесмени се заема от наследници или други близки лица, които не са наясно с нещата, които са се случили преди това“ – обяснява пред изданието Рени Анастасова.

„Самото второ убийство е плод на добре свършена работа от двама души. Първият е твърде близък до собственика на „Агресия“, с когото е разговарял и кучето го е познавало. Затова животното не е лаело. Самият килър е бил зад гърба на близкия до Антов човек и е стрелял, както се казва, от позиция. Веднага след това се е скрил, а приятелят на бизнесмена е покрил стъпките си в снега по познатата схема – с метла“ – смята Рени Анастасова.

Според нея и едното, и другото убийство не касаят отношения с жени или любовен триъгълник.

„Рядко мъже на тази възраст си отиват заради подобен тип отношения. Тепърва предстои преразпределение пак на капитала и очаквайте още подобни случаи на убити мъже „в бяло“ – смята ясновидката.

Изданието припомня, че Рени Анастасова от години работи с полицията за разкриване на канали за крадене на коли, „бели робини“ и криминални престъпления.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.