img

ТОП ЯСНОВИДЕЦ с ужасяваща прогноза: Войни и атентати по целият свят, в България ще има природни катаклизми!

/
/
/
900 Views
Сподели с приятели

Божидар КараджовТоп ясновидецът Божидар Караджов има доста мрачни прогнози за целия свят през новата година.

Той разказа накратко в студиото на Гала по Нова телевизия какво чака доста от големите страни.“Турция ще спре атентатите, когато Ердоган сдаде властта, но това няма да стане сега.

В тази страна ще е кошмар следващите три години. Последният атентат в Истанбул е само началото на това, което предстои.

В Русия ще има влакови инциденти. Само дето те ще бъдат маскирани като влакови катастрофи, а ще са си атентати. В Германия ще има атентати с жертви. Няма да е спокойна и цялата Европа.

Тя ще затвори границите си тази година и то до около два месеца. Но Евросъюзът няма да се разпадне. Италия и Германия ме притесняват най-много. В Сирия ще бъдат проведени на пръв поглед демократични избори, но всичко ще е договорено и разпределено. Чак тогава ще спре тази вълна от мигранти, заляла цял свят“, пророкува Караджов.

И нещата за България не са особено розови според него. Според него, пикът на битовата престъпност у нас тепърва предстои. „В Кърджали трябва да се вземат мерки заради наводненията. На два пъти язовир Искър ще е с особено критични нива – пред преливане, но нещата ще се овладеят. До две години ще видим ново явление – от типа на торнадо, но няма да се стигне до много сериозни размери, като в САЩ“, каза мъжът, станала известен с това, че позна темите по литература през 2004 година.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.