img

Топ гадател предрече: Европа ще бъде разрушена през 2016, Япония и Великобритания ще потънат под вода!

/
/
/
816 Views

катаклизмиИзвестният американски екстрасенс Едгар Кейси, който е направил над 25 000 предсказания, е прогнозирал събитията за 2016 година. Според ясновидеца, Европа ще бъде разрушена от многобройни катастрофи. Природните катаклизми ще станат причината за това, по-голямата част от Япония да потъне под водата, а Великобритания ще бъде потопена само на половина.

Ако се вярва на предсказанията на Кейси, който, всъщност, почти никога не е грешал, ще се спаси само Русия. Това ще се случи благодарение на благоприятното географско разположение на страната. Що се отнася до Русия Кейси прави много позитивни предсказания. В частност, той е разказал за това, че Русия ще стане свръх държава и своеобразен ковчег за полупотопения свят. Русия ще оглави възраждащата се цивилизация, чийто център ще стане Западен Сибир, пише „Звезда ру“.

Медиумът е говорил и за възраждането на съюз,. Експертите се разминават в мненията си какво е имал предвид гадателят: възраждането на Съветския съюз или някакъв нов съюз на оцелелите в след предстоящите бедствия държави. Еднозначно е само едно – Русия ще бъде начело на този конгломерат.

Голяма част от своите пророчества Кейси е направил в състоянието на транс. Благодарение на своите способности ясновидецът е могъл да определя у хората от какви болести са болни в течение на 43 години.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.