img

Топ астролог направи страшна прогноза: Посрещаме Нова година с атентати и катаклизми!

/
/
/
799 Views

Филип Филипов2016-та може да започне с атентати и трусове, но ще е по-добра за страната ни от предходните пет години. Това каза пред камерите на ТВ7 астрологът Филип Филипов. Той бе представен от водещите като прорицателят , който предрече земетресението в Перник и атентата в Сарафово. На въпроса дали ще има стабилност за кабинета „Борисов 2“ или ще падне скоро, той отговори, че може да възникне политическа криза в края на февруари, но според него правителството ще оцелее.

„Това, което се вижда на звездната карата на България през декември месец, показва едно смекчаване на тенденциите. От глобалните процеси в Космоса, може да се съди, че бурята от последните месеци не е отминала, но има лъч надежда. Звездните карти показват какво предстои пред човечеството. Активната дейност на хора и разумната дейност на службите за сигурност може значително да смекчи или поне да забави действията на враговете на мира. Има знаци, че политическото и военното напрежение може да се овладее чрез активна дипломация. Моделът на това, което се случи в Париж, бе изписан в Космоса, т.е. беше ясно за тази т. нар. религиозна неадекватност или фанатизъм. Опасността за тероризъм продължава да е голяма, но с отслабващ интензитет до края на годината. Неблагоприятни в това отношение са датите 17, 20 и 26 декември, като първите две са с по-висок код за опасност“, заяви Филипов.

„Тази хидра, наречена ДАЕЩ, тепърва ще атакува демократичния свят и то с много по-сериозни средства. Учителят Йода в „Междузвездни войни“ казва, че бъдещето е във вечно движение. Всъщност това е вярно, но то зависи от добрата воля на хората. В момента в Космоса се случва нещо изключително важно. Слънцето е в точен съвпад с галактичния център. Така се определят най-висшите енергии за година напред в развитието на човечеството и ако в момента и по време на коледните празници, които също имат космически смисъл, хората насочат положителна мисъл за подобряване на обстановката в световен мащаб, ще се чувстваме по-добре. Това променя реалността“, обяснява физикът-астролог.

Според него, в началото на януари ще е налице същият модел, който реализира през 2004 г. голямото земетресение и цунами и в края на 2012 г. и началото на 2013-та инциденти и атентати срещу политически лидери.
„Има терористичен риск, като е възможно използването на опасни оръжия и службите за сигурност трябва да бъдат максимално бдителни през целия януари и февруари в търсенето на опасни взривни и токсични вещества, а дори и за процеси, свързани с радиация.

Активността на защитните сили на Европа и на САЩ трябва да е максимална, защото войнолюбците целят атака с много тежки оръжия. Бойни единици на „Даеш“ са внедрени в цяла Европа и в момента се обединяват, за да внесат отново страх и терор. Съвсем ясно в Космоса е показано, че службите за сигурност имат възможността да парират тези действия адекватно в подходящото време, но един от кризисните моменти е в началото на годината. Терористите ще използват големите празници и културни събития за терор. Може да се опитат и да очернят Коледата. Тези хора нямат свян пред нищо“, добавя Филипов.

„В сеизмично отношение опасността е от код оранжево за 9 януари +/- 3 дни. Най-застрашени са страните, които са на меридианите, минаващи през Пекин, Лос Анджелес, Делхи, Челябинск +/- 3 градуса, както и сеизмичните области в Камчатка и Исландия, а относно България има косвена опасност с код жълто. За Източна България пък през целия януари има опасност от наводнение или с водна стихия. Вероятно става въпрос за по-интензивни бури. В Новолунието на 9 януари, ако много хора насочат положителната си мисъл за защита на България, неприятностите може да ни отминат“, подчерта астрологът.

Според него, от средата на януари е налице сериозна активизация на опасна космическа конфигурация, която ясно показва сериозен авиационен и катастрофичен риск. Става въпрос за съвпад между Плутон, Меркурий и квадрат с Уран. Подобна комбинация от 2011 г. досега бе в основата на модела, който направи всички големи сериозни събития като падането на самолети и аварии, обяснява феноменът.

„Датите 22 януари, 30 януари, 6 и 12 февруари +/- 2 дни са изключително опасни и не препоръчвам на никой тогава да пътува със самолет. Дори придвижването с кола тогава е много опасно. Моделите, които се образуват, показват и ясно политическо напрежение. Може да се стигне до политическа криза тогава“, прогнозира астрологът.

„Хороскопът на България за 2016 г. е значително по-смекчен за разлика от предходните пет години. С адекватна организация на държавата ни и разумни действия от народа, има шанс за развитие, но ако се обединят за хубави каузи. В Космоса се наблюдава дали даден народ изпълнява своето призвание, Божествената си мисия, т.е. това, за което е създаден. Ако изпълнява задачите, няма да има катастрофи и опасности, той ще прогресира и ще се развива. В този смисъл имаме шанс за сериозна промяна. Това се потвърждава не само от астрологията, но и от всички големи учители и ясновидци на България“, добавя мъжът, който предсказа атентата на бургаското летище.

„Терористична опасност за България и за Европа на 6 февруари +/- 3 дни е с код оранжево – червен. Агресията има шанс да бъде овладяна и спряна навреме от службите за сигурност. Сериозна сеизмична опасност от глобален порядък е налице между 7 и 14 март, когато ще има слънчево затъмнение.

Кодът пак е оранжево-червен. Областите, фокусирани от тази енергия, от гравитационен порядък са Северна Япония, Северна Нова Зеландия, Камчатка, Исландия, западното крайбрежие на САЩ, Източна Турция. Сеизмичната опасност в периода 20-26 март отново е със същият код. Областите са +/-3 градуса по 107-я меридиан, който минава през Мексико, 16-ти източен меридиан (през Виена и Италия), 62, 74 и 108 източен меридиан, като пространството между Ню Йорк и Бостън са чувствителни. Във Виена, Лондон, Ню Йорк и Париж е налице не толкова сеизмична опасност, колкото терористична, катастрофична или политическа нестабилност“, изтъкна астрологът.

„В края на февруари се заформя ситуация в Космоса, която показва възможна политическа криза. Може да има опити за разклащане на правителството. Напрежението за народа ще е малко по-голямо тогава. Ще има и финансови затруднения. Квадратът към Луната на България е от Юпитер и Сатурн. Между 5 и 29 април се наблюдава странен модел, който показва, че е налице опасност от агресивни фактори към политици, религиозни водачи и към елита въобще“, каза още Филип Филипов.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.