img

Тончо Токмакчиев към протестиращите: Засрамете се, интелигентните искаме Борисов!

/
/
/
8185 Views

Тончо Токмакчиев подкрепя настоящата власт в държавата, видя Е-новини!

Омразата на Тончо Токмакчиев към комунистите стигна дотам, че да подкрепя ГЕРБ. Актьорът е на мнение, че Бойко Борисов не бива да си подава оставката, защото дотук се справя отлично, съобщава Dailystandart.com.

Тончо Токмакчиев подкрепя статуквото и не иска промяна

„Всеки интелигентен българин би избрал Борисов и ГЕРБ пред алтернативите. Протестиращите трябва да се засрамят, че искат оставката на Борисов, само комунист или глупак би я искал. Истината е, че Борисов ще управлява за рекорден четвърти път.“ – смята бившият кукувец.

Той е един от най-отявлените антикомунисти у нас. Винаги, когато има възможност, хули тоталитарния режим. Най-вероятно затова харесва Бойко Борисов, който открито говори срещу социализма и времето на Тато, макар някога да беше член на БКП.

Тончо Токмакчиев направи опит да влезе в политиката, но неуспешно.

Миналата година той беше кандидат за кмет на София от партията на Зелените, но претърпя пълен неуспех. В момента актьорът се издържа изцяло чрез професията си и печели доста добре. Затова няма как да се постави в обувките на въстаналите хора по улиците, които искат по-добър живот за себе си и децата си.

Комикът на някогашния хит „Каналето“ Тончо Токмакчиев за пореден път се изказа против комунизма. Той е на мнение, че тоталитарният режим е сринал тотално държавата ни и всички българи сме били нещастни по онова време.

Това, което най-вече дразни актьора и заради което той е много щастлив, че вече сме в демокрация, е свободата на словото. Според него тя е факт в наши дни, за разлика от предишни времена, макар по официални данни да сме на 111 място.

„Сега имаме пълна свобода на словото и печата и няма никакви последици. Допреди 30 години не беше така, имаше страшни последици за всеки, който се изкаже против властта.“ – споделя Тончо Токмакчиев

Той на практика не вижда за какво има да протестират днес хората, тъй като живеят свободно и имат право на избор. Нещо, за което преди само са мечтали.

Актьорът се връща с 34 години назад, за да припомни най-голямото престъпление на комунизма – трагедията в Чернобил. Тя не е съобщена в България цели два дни и така населението ни е изложено на риск. Така е и в останалите социалистически държави.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.