img

Той завари приятелката си пияна в леглото с друг мъж, но нетипичната му реакция получи хиляди адмирации!

/
/
/
1135 Views
Сподели с приятели

Дъсти Холоуей от Тексас е „хванал“ приятелката си в леглото с друг, но вместо бурен скандал, бурна реакция, той направи нещо, което никой не очаквал…

На това момче, хората по целия свят му свалят шапка. Той „хванал“ приятелката си на местопрестъплението, докато спи до друг, но не е направил драма … дори не я събудил.  Момичето било толкова пияно, че дори не се събудило, когато Дъсти влязъл в стаята.

Вместо да направи сцена, Дъсти направил нещо, за което рядко някой би имал нерви.

Той извадил мобилния си телефон и започнал да снима спящата двойка, така направил и няколко селфи-снимки с приятелката си и мъжът, с който му е изневерила. Тази снимка след това публикува на своя Facebook профил с коментар: „Когато се върнеш у дома и те посрещнат с друг мъж в леглото“ ..

Неговата снимка за кратко се разпространила в социалните мрежи, а на реакция му всички гледали с уважение. Дъсти признава, че е имал желание да изхвърли непознатия мъж, но се въздържал.

„Спокойно направих селфито и излезнах. Побутнах приятелката ми по рамото с цел да събуди, но беше толкова пияна, че дори не усети. Исках да попитам дали трябва да спя в съседната стая и каква закуска предпочита пича до нея?“ – казва Дъсти. Неговата история се превърна в истински хит във Facebook, а Дъсти признава, че се чувства ужасно, защото приятелката му е изневерила и че му е било много трудно, но след подкрепата, която получил от цял свят, разбрал, че не е той този, на когото трябва да му бъде трудно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.