img

Татяна Дончева разпиля на парченца Марешки и БСП! Строга, но справедлива!

/
/
/
130 Views


Татяна Дончева попиля бизнесмена и новоизпечен депутат Веселин Марешки в сутрешния блок на Би Ти Ви. „Много е хубаво един човек с почти приключило дело за рекет във варненски съд да стане зам.-председател на българския парламент. Каквото има да доказваме на света, ние вече сме до направили. Делото е пред финал – четат се СРС-та. Сега какво?! Давате му имунитет на този човек, почвате да се разправяте с неговия имунитет и го чакате да приключи 4 години“, обясни пред камерите Дончева, която изпадна от борда на изборите за 44-ото Народно събрание.

Тя допълни, че в новия парламент цари договорка за бизнес интереси. „Виждаме ситуацията, която беше до 1990 г. „, обясни позицията си с типичния си пиперлив език лидерът на „Движение 21“.

Дончева не остана длъжна и на хората от БСП. „Това е кощунство, точно тези хора да ми говорят за борба с паралелната държава. Ми, че тя, паралелната държава крепи БСП. А тези, които са гласували за БСП, смятайки, че така подкрепят лявата идея, си е тяхна работа“, допълни устатата юристка.

Източник: ПИК

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.