img

Таки се завърна в България и започна да завзема територии с твърда ръка!

/
/
/
1532 Views

христофорос аманатидис такиСваленият от издирване от Интерпол Христофорос Аманатидис-Таки е в София и започва да ръководи бизнеса си с твърда ръка, са потвърдили хора от сенчестите среди в „Люлин“. В момента Таки е строителен предприемач и има интереси в столицата, съобщава „България днес“.

Сред проблемите му е, че терените, които си е харесал в „Люлин“ и покрай Околовръстното шосе, не може да ги придобие. Пречките са различни. Доверените хора на Таки у нас като Радо Слънчето и Любо Чука не можели да свършат работата по придобиването на имотите. Затова се наложило босът да се прибере отново тук.

Таки има интереси и в енергетиката. Той отдавна кори планове как да вложи натрупаните си десетки милиони левове. Част от парите са инвестирани в хотели и заведения по морето. Но заради отлива на руски туристи печалбите постепенно намаляват. Затова по съвет на свои авери Аманатидис решава да се огледа за алтернатива. Една от тях е именно енергетиката. За да не бие на очи, Таки планира да действа чрез подставени лица. От негово име те ще купуват дялове във вече утвърдени дружества. Подобни намерения Таки имал още преди 6-7 години, разкриват запознати.

През миналата година Таки стана горд баща на момче. Майката Боряна Шехтова доведе в България наследника, за да му се порадват бабите и дядовците. Тогава Христофорос не бе с нея. Имаше бизнес ангажименти в Дубай и Южна Африка.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.