img

Така изглеждаше тя на годежа – 103 кг! Година по-късно всички ахнаха, когато я видяха в сватбената рокля!

/
/
/
1128 Views
Сподели с приятели
Всеки се справя със стреса по свой собствен начин. Много хора използват за целта алкохол и цигари. А за други няма по-добър лек за депресията от парче вкусна торта или няколко.

24-годишната Хейли Смит не толкова отдавна също предпочитала да „изяжда“ стреса. Наднорменото тегло преследвало Хейли цял живот. Преди това тя си затваряла очите, но преди една година всичко се променило.

Мат – човекът, с когото нашата героиня се познавала още от училище, ѝ направил предложение. Тя била на седмото небе от щастие, докато не видяла снимките от годежа . След това тя осъзнала, че повече не може да живее така!

Пот, постоянна умора, главоболие – всички последици от наднорменото тегло били познати на Хейли. Момичето много се срамувало от тялото си, отказвало да се срещне с приятели в особено горещите дни. За съжаление и с този стрес се справяла по познатия начин – със сладкиши и храни-боклуци. Но след като видяла собствените си снимки, Хейли решила, че ѝ стига толкова.

Сватбата била планирана за година след годежа. Тя се заклела пред себе си, че за 365 дни ще промени изцяло живота си. Така започнало най-трудното предизвикателство в живота на нашата героиня.

Първо Хейли радикално ревизирала своята диета. Сега тя наблегнала най-вече на зеленчуци и плодове. Всеки от нас може да си представи какво ѝ е коствало да се откаже от любимите бонбони, но силата на духа надделяла над изкушенията.

Разбира се, не минало и без упражнения. Първоначално Хейли правела джогинг три пъти седмично. По-късно включила и други упражнения. В края на своята „магическа година“ момичето вече тичало пет пъти седмично и посещавала салона почти всеки ден!

Както се станало ясно накрая, Хейли успяла да изгуби цели 50 килограма, въпреки факта, че по време на годежа тежала почти 103! Спортът и здравословната диета изиграли своята роля, но тя признава, че нищо не ѝ помогнало да се справи толкова, колкото подкрепата от любимия човек!

На сватбата гостите не могли да повярват на очите си! Финото, красиво и усмихнато момиче изглеждало зашеметяващо в сватбената си рокля. Приятелите ѝ казвали, че не я били виждали толкова щастлива.

Тази история може да вдъхнови всеки от нас да не се отказва! Всички хора са способни на чудеса, стига да желаят нещо истински. Ако ви е харесала тази трансформация, споделете я с приятелите си!

Източник: за жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.