img

Тайната на щастливият брак е разкрита – вижте я!

/
/
/
688 Views

Щастлив бракПредан съпруг от Великобритания разкри тайната на успешния си 60-годишен брак – мъжът казва „Да, скъпа“ на всяка прищявка на жена си, пише в. „Дейли експрес“. Преди броени дни 80-годишните Бил и Дороти Грийнуд от Пейдиъм, Ланкашър, са отбелязали 60-годишнината от сватбата си. Те се срещат и влюбват от пръв поглед през 1952 г., когато са на 17 години.

Скоро след първата им среща Бил и Дороти решават да си пристанат, но родителите на девойката осуетяват плановете им. В крайна сметка двамата се женят три години по-късно – на 26 ноември 1955 г.

Днес съпрузите Грийнуд са все така влюбени, както по време на медения им месец. Двойката има една дъщеря, две внучета и две правнучета. „Докато мъжът се съгласява с жената, всичко е наред. Благословен съм с чудесно семейство“, доверява Бил Грийнуд.

„Бил ме кара да се смея. Приятно ни е в компанията един на друг. Родителите и на двама ни бяха женени по 62 години, така че явно брачното дълголетие е заложено в гените ни“, споделя на свой ред Дороти Грийнуд.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.