img

Световноизвестен украински астролог: Внимание, идва „денят на петте двойки“

/
/
/
736 Views
Сподели с приятели

Според световноизвестния украински астролог Влад Рос през декември се задава най—опасната дата през цялата и без друго трудна 2020 година.

Той предупреждава, че е възможно тогава да настъпят катастрофални събития.

Според него през декември Земята е в реална опасност, особено близо до „петте двойки“, когато Юпитер и Сатурн се обединят в зодиакалния знак на Водолей. „А Водолей показва големи катаклизми, глобални промени, разрушаване на стария свят и създаване на нов“, предупреждава Влад Рос.

Той смята, че най-опасната дата е денят на „пет двойки“ – тоест 22.12.2020 г., предава БЛИЦ.

„Опасността идва от това, че астероид ще прелети близо до Земята от посоката на Слънцето, „благодарение“ на което засега остава невидим за нас. Има голям риск той да падне на земята и да нанесе сериозни унищожения“, предупреди Рос.

Астрологът вярва, че опасността ще се увеличи по време на слънчевото затъмнение, което ще се случи на 14 декември тази година.

„Периодът 14-23 декември ще бъде най-опасният, когато унищожаването и гибелта на човешката цивилизация на планетата Земя ще е напълно възможна. В резултат на това светът може да се промени до такава степен, че дори не можем да си представим.

Затова съветвам всички да се запасят с тоалетна хартия през декември, елда, захар, сол и кибрит“, къде сериозно, къде на шега каза Влад Рос.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.