img

Стриптийзьорката Мис Валенти: Танцувах гола пред Жоро Илиев и Карамански, но бях позлатена от..

/
/
/
594 Views


Валентина Наумова започва да работи като вариететна танцьорка през 1982 година. За първи път се съблича през 1990г., на сцената на ресторант „Лебед“ в Панчарево. Тя слага и началото на българския стриптийз, научи HotArena.

Първият й хонорар е 8 лева. Тя танцува в мутренсите времена, като много от заведенията, в които танцува са на мутри от СИК и ВИС. Признава, че е танцувала пред Васил и Георги Илиева, но никога не е получавала предложения за секс.

„Тези хора искаха да се забавляват, да гледат. Независимо какви бяха, не преминаваха границата. Знаеха за какво съм там и не са ми предлагали секс. Но дори и да ми бяха предложили щях да откажа“.

Най-големият бакшиш, който е получавала Мис Валентини е от Фатик.

„Филип Найденов-Фатик ми даде 500 марки, само защото неговите приятели казаха, че съм толкова дебела, че ще ме застрелят. Той им се противопостави и каза, че така трябва да изглежда една истинска жена. След танца ме покани на неговата маса, даде ми 500 марки и каза: „Ето това е истинска жена“, и ме почерпи чаша вино, Не знам какъв е бил, но постъпката му беше джентълменска, истински кавалер“, спомня си Валентини.

Тя признава,.че се е събличала пред Иво Карамански, Димитър Христов – Малкия (сочен за дясна ръка на Златко Баретата). Танцувала е в неговата къща, докато покрай нея са минавали алигатори.

В началото на кариерата си като танцьорка Валентини печели добри пари от участията си, но по-късно в бизнеса се включват рускини, които освен танци изпълнявали и други желания и така кариерата и залязва. За последно е танцувала преди около 10 години на банкет на МВР в Банкя, пише „България днес“.

Източник: ХотАрена

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.