img

Статистика: Вижте колко пари харчат българите за проститутки!

/
/
/
1190 Views

България е на шесто място в света по пилеене на пази за проститутки. Това показва класация, цитирана от британския в. „Метро“, съобщава „Труд”.

проституткиСпоред изданието най-много пари за платена любов се дават в Испания, следват Швейцария, Южна Корея, Германия, Япония и България.

След нас са държави като Тайланд, Тайван, Ирландия и Израел. Таблоидът помества на страниците си изследване на сайта Worldatlas.com. От 196 държави по света, проституцията е легална в 50 от тях. Но дори и в страни, където най-древният занаят е забранен, той просперира, твърди медията.

Така например Република Корея се нарежда в топ 10 на държавите, в които се харчи най-много за проституция на глава от населението, въпреки че е нелегална.

По света има 13 828 700 платени жрици на любовта. Според данни от изследването общите доходи от проституция в световен мащаб възлизат на 26,5 милиарда долара. Що се касае до общия брой на проститутките, на първо място е Китай с 5 милиона, следван от Индия с 3 милиона и САЩ с 1 милион.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.