img

„Спящият пророк“ Едгар Кейси предвещал избухването на Везувий и голям апокалипсис за САЩ!

/
/
/
333 Views


Зловещият образ на озъбен череп, който се появи тези дни от пушеците на страховития италиански вулкан Везувий разбуди страховете на хората. Световните медии пък припомниха в тази връзка ужасно предсказание за Италия и Калифорния, направено от известния американски ясновидец и паралечител Едгар Кейси, известен с пророчествата си за краха на фондовата борса и Великата депресия от 1929 година.

По данни на „Российский Диалог“, Спящият пророк е предсказал, че се очаква мощно изригване на вулкана Везувий, разположен в южната част на Италия. По думите му, три месеца по-късно разрушително земетресение ще унищожи американския щат Калифорния и част от Юта. Едгар Кейси живя през средата на миналия век. Известен е с предсказанията си, направени по време на сън и записани от стенограф.

Медиите често публикуват сензации, според които някои от тези предсказания се сбъдват и до ден днешен. Кейси е автор на около 14 хиляди предсказания на най-различни теми. Доколкото ги е давал в състояние на транс, напомнящо сън, той е получил прозвището „Спящия пророк“.

Източник: БЛИЦ

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.