img

Слави Трифонов подготвя държавен преврат? Провежда лекции под засилен контрол!

/
/
/
793 Views

Слави ТрифоновСлави Трифонов за пореден път опипва почвата пред евентуалното си влизане в политиката. Все по-усилено се твърди, че Дългия е част от задкулисен сценарий чрез който Цветан Василев иска да се върне на бял кон в България и да избегне наказателно преследване.

За целта Трифонов започна серия от публични прояви. Вчера той изнесе лекция в пловдивския университет „Паисий Хилендарски”.

При влизане имаше строг контрол и младите хора бяха проверявани като чели Слави е Папата, а те са са атентатори – проверяваха се студентски книжки, претърсваха се студенти, беше забранено снимането, информира TrafficNewS.bg.

Срещата започна с 15 минути закъснение. Слави Трифонов излезе пред тълпата с Тошко Йорданов, Иво Сиромахов, Филип Станев и Евгени Димитров.

„Вие сте млади, вие сте бъдещото и вие сте революционерите”, заяви Слави Трифонов в началото на дискусията. Не се ли ядосвате, че живеете в такава държава, вие сте пасивни и страхливи, а във всяка държава младите хора са основният двигател на промените”, каза шоуменът.

Той добави, че не трябва да се търпят политически изцепки като тази на Волен Сидеров.

„Това е обидно както за мен, така и за вас и за целия български народ.”, каза още Слави.

Поводът за срещата беше подписка за провеждане на абсурден референдум, която инициира екипа на Слави.

„Не е ли редно, ако се съберат тези 400 хиляди гласа вие да влезете в политиката и да атакувате директно в целта.”, попита го студент.

След този въпрос имаше около 40 секунди мълчание, като сценаристите бяха навели глава и чакаха Слави да отговори.

„Политиката е мръсна работа и не искам да влизам в нея”, оправда се хитро шоуменът. Но по мнението на повечето от присъствието е прозвучал неискрено.

 

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.