img

Слънцето е в Овен: Следващите 30 дни са изключително важен период за 3-те огнени зодии

/
/
/
927 Views
Сподели с приятели
Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателните ни желания ще премине през знака Овен от 20.03. до 20.04.

Знакът Овен отговаря за старта и началото на нещата, за енергията, която влагаме и за начините, по които се отстояваме. По тази причина през периода ще сме особено нетърпеливи, борбени и конкурентно способни Не е невъзможно да започнем нови, интересни ни начинания и да влагаме енергията си в проекти и с хора, които ни допадат.

Преминаването на Слънцето през знака Овен ще се отрази извънредно благоприятно на огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.

При тях са възможни множество социални изяви и обществени ангажименти. Където и да попаднат тези знаци ще успяват да стават център на внимание и да изпъкват пред останалите със знанията, уменията, възможностите и външния си вид. В работата те ще берат плодовете на изминали усилия и ще постигнат значителен напредък с вече започнати проекти.

Много възможно е през периода да успеят да погледнат ситуациите, в които се намират под нов ъгъл и по този начин да разрешат отдавна тормозещ ги проблем.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци ще са много разконцентрирани заради любовни въпроси.

Повечето от представителите на тези знаци ще се опитват да подредят романтичните си отношения и да намерят яснота в тях.

Земните знаци Телец, Козирог и Дева по всяка вероятност ще са силно любознателни и любопитни и не е изключено да задълбочат знанията си по материя, която силно ги вълнува.

Водните знаци Риби, Рак и Скорпион не е изключено да имат финансови постъпления ида получат забавени плащания. Те ще се стремят да разпределят приходите и разходите си, но е добре да не правят прибързани покупки и инвестиции.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.