img

Скандално! Вижте коя мацка заби Андрей Арнаудов!

/
/
/
1152 Views

Андрей и НораАндрей Арнаудов заби поредна риалити героиня – Нора Димитрова от „Фермата”, разбра ексклузивно „ШОУ”. Продуцентът на селското шоу, което приключи съвсем наскоро, и красивата брюнетка са заедно от неговия финал.

Очилаткото никак не си поплюва – след всяка своя продукция се гаджосва с една от участничките, винаги най-хубавата. Нищо чудно да си ги заплюва още на кастингите, след което да изчаква удобния момент да разкрие сърцето си и да оплете девойката в любовните си мрежи.

Заварката между Андрей и Нора е станала на партито, на което предуцентите поканиха всички участници. Те са станали свидетели на явните свалки помежду им. За празниците в края на миналата година новата двойка се е усамотила в чужбина. А само преди седмици

Андрей отведе фермерката на втора почивка

зад граница. Влюбените гълъбчета бяха засечени от наш репортер в самолета за Берлин, където по всяка вероятност са консумирали чувствата си.

Хора от екипа пък издават за народното издание, че между „опосума” и Нора прехвърчали искри още на снимачната площадка на предаването.

Андрей и Иван Христов редовно се отбиваха през фермата, където бяха настанени участниците, за да провеждат различни игри. Гледали се влюбено и чакали само подходящ момент да се награбят. Такъв се оказал партито след финала, на което двамата се нахвърлили като освирепели животни един към друг.

Тук е моментът да припомним, че Нора Димитрова е втората риалити-бройка на Андрей Арнаудов, с която продуцентът има вземане-даване. Не е тайна, че

предната му изгора бе Бориса

Тютюнджиева. Дългокраката моделка бе една от героините във втория сезон на екстремното шоу „Къртицата”. Андрей си я хареса още докато вървеше предаването, а след края му предприе офанзива да я спечели. Докато не бяха разкрити от папараците, двамата се криеха като партизани из хотелите я в Милано, я в Рим… Комичното е, че сега историята се повтаря – отново с пътешествия зад граница, далеч от нахалните софийски фоторепортери. Явно това си е модел на свалки, който Арнаудов прилага с всяка своя бройка. „Нора би трябвало да се запознае с предишната история на водещия и да се замисли какво ще стане щом стартира новата продукция на Андрей и Иван”, кискат се в светските среди.

Новата изгора на Арнаудов по професия е ветеринарен лекар и финалист във „Фермата”. На старта на шоуто тя призна, че обича животните, защото повечето хора са предатели, особено мъжете. Изглежда Андрей е успял да промени нейното виждане за силния пол и в момента се наслаждава на новата си връзка.

Андрей Арнаудов има един брак зад гърба си. Преди седем години в Белград той се ожени за сръбската водеща Даниела Янков, но бракът им просъществува съвсем кратко.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.