img

Скандално! Лъсна срамно разкритие за Преслава – вижте го!

/
/
/
851 Views

Преслава и Милко КалайджиевФолк певицата Преслава се дала на Милко Калайджиев заради една пералня. Скандална случка от миналото на звездата изплува наяве, пише столичен ежедневник.

Звездата на Пайнер е израснала в мизерия и до 20-годишна възраст дори не била чувала за автоматична пералня. Певицата почиствала дрехите само на ръка, а в последствие голямата й мечта била да си купи именно пералня. Това и направила с първия си хонорар.

От 15-годишна Преслава е по кръчмите, но едва на 20 се качи на професионална сцена и подписа с „Пайнер“. Зад успеха й стои Милко Калайджиев, с когото, според мълвата, певицата дори си легнала няколко пъти.

През 2003 година Петя от Добрич, работела с оркестъра на музиканта в таверна в Свиленград. Именно там Милко направил неин запис и го занесъл на шефа на „Пайнер“.

Митко Пайнера пък направо му казал да я води във фирмата и така Преслава се озовала в компанията. След 6 месеца преговори изпълнителката най-после склонила да си смени името от Петя на Преслава.

Именно тогава сбъднала и мечтата си да се сдобие с желаната пералня.

Сподели с приятели

1 Comments

  1. Петя от Добрич,уважаеми писачо в България има гр.Добрич и с.Добрич.Гр.Добрич всеки го знае къде е,с.Добрич е до Димитров град.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.