img

Скандално! Емилия си призна: Коко Динев спеше с Преслава!

/
/
/
725 Views

Коко Динев - Емилия - ПреславаЕмилия е доволна, че любовта ѝ с хазартния бос устояла във времето. Все пак не крие очевидното – че любовта им е преминала през доста премеждия, едно от които е придобило облика на изпълнителката на „Аматьорка“.

„Не обвинявам Преслава. Тя е свободно момиче и може да си прави каквото иска. Ако има виновни, то сме аз и Коко. С Преслава и сега сме в прекрасни отношения, няма какво да делим. Тя не ми е забила нож в гърба”, казва изпълнителката, която преди години зае мястото на Анелия до Динев.

Дали наистина Емилия е толкова широкоскроена и е готова да си разменя прегръдки и целувки с жена, с която Коко е мачкал чарфашите бяз тя да подозира? Във фолк средите твърдят, че изневерите на съпруга ѝ тотално са я променили и са съсипали здравето и психиката ѝ. Самата певица признава, че доскоро получавала паник атаки, някои от които продължавали по 7-8 часа и пречели на професионалните ѝ ангажименти, пише столичен седмичник.
„Три месеца се мъчих, защото докторите не можеха да разберат какво ми е. Задушавах се, не успявах да си поема въздух, имах чувството, че умирам, изпотявах се… Много гадно”, разказва Емилия за здравословните си проблеми.
Имало дни, в които тя се чувствала толкова зле, че нямала сили дори да стане от леглото и се налагало да отлага участия. Емилия обаче отрича да е припадала на сцената в заведение, както се говореше преди време. „Единствено във Велико Търново в края на рецитала ми стана лошо и човек от охраната ме изведе. Слава Богу, не колабирах”, споделя пайнерката.
Коко Динев, въпреки че често шавал от семейното ложе, истински се притеснил за съпругата си, най-вече заради чувството за вина. Той я накарал да си направи всички възможни изследвания. Накрая докторите сложили диагноза –хитовата изпълнителка получавала паник атаки.
„Много тежко го преживя Коко. Чудеше се как да ми помогне… Ведра съм, здрава съм сега, но от време на време получавам тези паник атаки, става нещо в мозъка ми… В момента пия хапчета, на антидепресанти съм”, споделя Емилия.

В момента певицата се чувства много по-добре, но няма гаранция, че кризите няма отново да се задълбочат. Емилия си дава сметка, че хапчетата, които приема, не лекуват здравословния ѝ проблем, а само потискат симптомите.

„Сама трябва да се изцеря”, разсъждава певицата. Специалистите я посъветвали да контролира емоциите си и да не прави неща, които не са й приятни. От тази препоръка трябва да си вземе поука и Коко, който е основен дразнител за Емилия и лабилната ѝ психика.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.