img

Скандални разкрития: Участник от „Игри на волята“ – един от жандармеристите с черепите

/
/
/
914 Views
Сподели с приятели

Владислав Стоименов от тазгодишния сезон на „Игри на волята“ е сред жандармеристите с нашивки с черепи от кървавия протест на 2 септември, научи ексклузивно Е-новини.

31-годишният мъж работи в Жандармерията. Той е извикан извънредно заради протеста, като е сложен на първа линия, защото е от по-младите служители, разкриха граждани, разпознали риалити героя.

Въпреки че на малкия екран Влади е все още във формата, то в реалния живот е поне от месец извън риалити предаването. Снимките на „Игри на волята“ започнаха началото на юни месец и вече са към края си. Най-вероятно Стоименов е отпаднал по средата на шоуто и от август е „на свобода“, като се е върнал към работата си на жандармерист и решил да си пришие нашивки на униформата.

Владислав СтоименовПрипомняме, че по време на протеста на 2 септември в репортажи на медии и от снимки на участници в демонстрациите се видя, че униформени са поставили на видно място емблеми и нашивки с надписи, които не отговарят на изискванията, което предизвика редица въпроси към ръководството на МВР.

„По-младите колеги не знаят правилата и са си наслагали черепи“ – оправдават ги част от старшите жандармеристи.

В „Игри на волята“ Влади влезе с мото: „Предизвикателствата правят живота интересен, а преодоляването им е това, което прави живота смислен”. Явно 31-годишният риалити герой е възприел като предизвикателство да си сложи „няколко черепа“ на униформата.

Източник: Лупа

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.