img

Скандална изповед: Как станах прос**тутка в Скопие и изкарах 7000 евро само от първия клиент!

/
/
/
1543 Views
Сподели с приятели
Скандалната си изповед за това как е станала скъпоплатена проститутка разказва девойка от Скопие в ohridsky.com.

Откровенията ѝ служат и като съвети към начинаещите в бранша за това докъде могат да стигнат в „кариерното развитие“.

„Вие сте красива студентка в Скопие. Важно е да влезете в голяма компания. Най-важното е кой е вашият промоутър – връзката ви с тази компания. Ако сте много красиви, опитайте се да пробиете на сцената и ще свършите в леглата на известни богати политици и бизнесмени. Рецептата е проста.

Обикновено девойките без добри контакти и промоутър, които живеят в студентски общежития, стигат до уличната проституция на 100 метра от общежитията и до „Злате“ като най-престижния посещаван локал. Най-много има около „Пелагония“ и „Континентал“. Това са центровете на най-долната и развратна проституция.

Ако имате познати във висшите шоубизнес кръгове или модни агенции, въпрос на време е да станете скъпа и известна проститутка. Това зависи от вашата памет, познания, но и съобразителност. Никой не иска простачки и провинциалистки в елита.

Искат хубави, спретнати, умни, от средната, но по-добре от висшата класа на обществото. Девойката, която е „добър улов“ по правило няма свои разголени снимки в социалните мрежи. Важното е да има снимка по бански и толкова. Това иска изисканата клиентела. Моето влизане в тези кръгове беше лесно. Депутат от малка партия, известно лице, искал да прави секс с две жени. Моя приятелка от Неготино поиска помощ от мен, защото беше сама, а работата ѝ не вървеше много. Беше модел от реклама на „Скопско“, но никога не ѝ стигаха парите – със сестра наркоман парите бързо изчезват.

Условието беше, ако и двете сме хубави, да ни даде 100 000 денара (около 3000 лв.) само за една нощ.

Тя ме молеше три дни и ме убеждаваше, че всичко ще бъде наред. Омръзна ми снимане на реклами, както и от моя приятел – безперспективен стоматолог и алкохолик, и реших да пробвам. Депутатът беше луд, буквално луд. Никакъв секс. Обожаваше да лиже пръсти на крака. Сексуално извратен, но в секса – напълно импотентен. След 4 часа лизане и лигавене на пръстите на краката заработихме 100 000 денара. Повторихме го няколко пъти до парламентарните избори, когато той не успя да влезе в парламента. След това се хванал с най-евтините проститутки, а наскоро разбрах, че се е смирил и посветил на семейството.

Билета за елитната компания го имахме и се запознахме набързо с всички главни лица от телевизията, с няколко певици, намерихме връзки по хотелите, след това и най-скъпите, след това с няколко бизнесмени, близки до телевизията и до маркетинга на една пивоварна.

Приказната среща с първия клиент завърши с общо 7000 евро само за мен и без сексуален контакт, но с добре излизани пръсти. И най-важното – контакти с македонски певец. Той успя да пробие по време на прием на австралийския посланик в хотел /…/. Станахме много близки, достатъчно, че да не участваме във всички концерти наред…“

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.