img

Скандала няма край! Вижте шуробаджанащината в БТВ и Нова! Двете телевизии се контролират от…

/
/
/
82 Views


Васко Иванов хвърли камък в блатото.

За жалост неговият морал е съмнителен – саморазобличи се колко струва, като пусна тайни записи на свои колеги. И няма как да излезе с номера „целта оправдава средствата“

Само че шуробаджанашката шайка, яхнала нюзрумите на Нова и Би Ти Ви в последните години, трябваше все някога да бъде осветлена.

Братя, сестри, зетьове, снахи, съпрузи, любовници – бивши и настоящи, кумове, кумици, приятели на чашка, карти и по каравана на къмпинг „Градина“, усвоители на грантове от „Америка за България“ овладяха новинарските редакции в двете телевизии след протестите срещу Орешарски през лятото на 2013 г.

Лорчето, Галчето, Генчето, Анито, Десито, Мирето, Сарелчето, Цънцарчето, кумицата й Надето, братът на Анито – Стоянчо, Хекимянчо и гаджето му, Светльо Иванов и женичката му, Венко и бившата му Гена, и нейният бивш Ванката… Всичките бачкат в уж враждуващи медии, но всъщност са в битово-орташка зависимост и симулират конкуренция.

Огледални сюжети, еднакви събеседници, еднакъв поглед върху събитията, еднаква интерпретация – все в услуга на „умните и красивите“ от „Капитал“.

В крайна сметка – картел, който подвежда собствениците, че прави независима и обективна телевизия, а всъщност се грижи за частното си благо и за интереса на семейния си кръг.
Източник: ПИК

 

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.