img

Силиконовите гърди на наша чалга бевица се свлякоха заради масирания домашен тормоз! Брутална драма!

/
/
/
233 Views


Голяма драма тресе фолк средите! Силиконът на една от фолк певиците падна, научи HotArena.

Чалга дивата Дебора изплака преди дни, че изкуствените й импланти се смъкнали с десетина сантиметра. И тя изживяла истински ужас, когато се наложило спешно да я приемат за операция.

„Един ден се събудих и буквално си изкарах акъла. Силиконът ми беше слязъл с 2-3 пръста надолу и се уплаших, че може да се е спукал.

В онези моменти си мислех всякакви лоши неща и се молех да не ми се случи нещо страшно”, разказва Дебора, цитирана от „България днес”.

Тя веднага отишла в спешния институт „Пирогов”, където я прегледали. Там я успокоили, че положението не е толкова драматично, но все пак й препоръчали да отиде при лекаря, който й е поставял имплантите.

При него станало ясно, че все пак Дебора се нуждае от операция. Дивата дори си полежала няколко дни, докато се възстанови.

„Оказа се, че имам сцепен мускул, и се наложи да ми направят разрез, за да го зашият. След операцията се наложи да остана 3 дни в болница, докато се възстановя напълно”, добавя Дебора, която призна, че към днешна дата се чувства далеч по-добре.

Фолк певицата не изключва вероятността физическия тормоз, на който я подлагал бившия й приятел, да е причина за проблемите й с бюста. Изпълнителката направи преди време шокираща изповед как е била системно пребивана и подлагана на физически тормоз.

Неслучайно звездата предполага, че побоищата и проблемите със силикона може да имат някаква връзка.

Приключенията на родните чалгарки с имплантите не са от вчера. Преди години Ивена спешно сменя своите, от страх, че са некачествени и могат да „гръмнат”.

На няколко интервенции се подложи и Емануела, която трябваше сериозно да поправя външния си вид. Преслава и ДесиСлава пък ходиха чак в Германия, за да си намалят гръдните обиколки, които им създаваха огромни неудобства и болки в гърба.

При все това тенденцията е певиците да си сменят имплантите на всеки няколко години с по-големи и по-модерни. За радост на почитателите им от мъжки пол.

Източник: ХотАрена

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.