Home » НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ » Силиконовите гърди на наша чалга бевица се свлякоха заради масирания домашен тормоз! Брутална драма!

Силиконовите гърди на наша чалга бевица се свлякоха заради масирания домашен тормоз! Брутална драма!
Голяма драма тресе фолк средите! Силиконът на една от фолк певиците падна, научи HotArena.

Чалга дивата Дебора изплака преди дни, че изкуствените й импланти се смъкнали с десетина сантиметра. И тя изживяла истински ужас, когато се наложило спешно да я приемат за операция.

„Един ден се събудих и буквално си изкарах акъла. Силиконът ми беше слязъл с 2-3 пръста надолу и се уплаших, че може да се е спукал.

В онези моменти си мислех всякакви лоши неща и се молех да не ми се случи нещо страшно”, разказва Дебора, цитирана от „България днес”.

Тя веднага отишла в спешния институт „Пирогов”, където я прегледали. Там я успокоили, че положението не е толкова драматично, но все пак й препоръчали да отиде при лекаря, който й е поставял имплантите.

loading...

При него станало ясно, че все пак Дебора се нуждае от операция. Дивата дори си полежала няколко дни, докато се възстанови.

„Оказа се, че имам сцепен мускул, и се наложи да ми направят разрез, за да го зашият. След операцията се наложи да остана 3 дни в болница, докато се възстановя напълно”, добавя Дебора, която призна, че към днешна дата се чувства далеч по-добре.

Фолк певицата не изключва вероятността физическия тормоз, на който я подлагал бившия й приятел, да е причина за проблемите й с бюста. Изпълнителката направи преди време шокираща изповед как е била системно пребивана и подлагана на физически тормоз.

Неслучайно звездата предполага, че побоищата и проблемите със силикона може да имат някаква връзка.

Приключенията на родните чалгарки с имплантите не са от вчера. Преди години Ивена спешно сменя своите, от страх, че са некачествени и могат да „гръмнат”.

На няколко интервенции се подложи и Емануела, която трябваше сериозно да поправя външния си вид. Преслава и ДесиСлава пък ходиха чак в Германия, за да си намалят гръдните обиколки, които им създаваха огромни неудобства и болки в гърба.

При все това тенденцията е певиците да си сменят имплантите на всеки няколко години с по-големи и по-модерни. За радост на почитателите им от мъжки пол.

Източник: ХотАрена

Сподели с приятели

Leave a Reply

Your email address will not be published.