img

Шведската тройка има положителни страни – вижте ги!

/
/
/
1503 Views

Шведска тройкаИма само две неща, за които мъжът мечтае в сексуалния си живот: анален секс и тройка. Статистиката показва, че първото може да се случи по-често, но второто веднага ще доведе до сериозни проблеми във всяка връзка.

Спрете да ни съдите, не принуждаваме никого да прибегне към този акт, просто ще се опитаме да покажем положителните страни – очевидно ги има, защото сексоложката Сюзън Баер е написала цяла книга по темата.

1. Не можете да изневерявате, а и няма да искате да изневерявате Повечето моногамни двойки си изневеряват, колкото и да отричаме.

В ерата на технологичната еволюция всичко е възможно и частните детективи започват да се изпотяват с преследването на неверниците. Изневярата идва, когато отношенията в леглото остават в застой, няма продължение, липсва експериментиране и партньорите се превърнaт в не толкова привлекателни сексуални обекти. Чували сме, че жените са тези, които отварят темата за тройките.

Господа, трябва да признаем, че в сексуално отношение сме по-задръстени от тях, защото те отдавна са експериментирали с най-добрата си приятелка от училище, в общежитието и къде ли още не. Защо бихте изневерили, когато сексуалното разнообразие присъства?

2. Връзката може да се подобри Странно, но факт. Сексолозите са забелязали драстична промяна в отношенията на хора с отворена връзка. Скандалите намалавят, чувствата стават по-силни и скандалите намаляват.

Представете си връзка, в която няма защо да лъжете и да се чувствате виновни, обвиненията са останали на заден план и имате свободата да правите всичко. Каквото и да си говорим, изневярата носи повече стрес на по-късен етап, отколкото моментно забавление и удоволствие. Не си мислете, че имате желязна психика, защото гузната съвест идва, когато най-малко очаквате и взима своя данък.

3. Оставате в играта Един от най-порочните моменти във всяка връзка е фактът, че веднага след обвързването започва и качването на килограми, разпускането и липсата на всякаква поддръжка – валидно е и за двата пола. Хората от другата страна запазват своята визия, защото продължават да ловуват, те са мотивирани да открият следващия партньор и много добре знаят, че нямат шанс с визията на бирен тестер. Повишаването на сексуалните забавления ще даде отражение на настроението Ви, ще помогне с боренето на стреса и ще вдигне егото малко по-високо. Приемете факта, че най-накрая ще можете да говорите за жени така, както винаги сте искали да говорите с жена си и този път и двамата ще можете да мислите за едно и също. Разговорите за мъже няма да Ви допаднат, но ще го преживеете някак си.

4. Място за отрицателното Странно е, че се опитваме да бъдем модерни, а сме склонни да се откажем от някои трендове, които могат да окажат положителен ефект. За пореден път ще трябва да се намеси моралът и да каже, че „Това не е библейско“. Трябва да живеете с факта, че сте различни и ще ставате свидетели на носещото шушукане, когато минете покрай познати. Другият основен проблем е, че мъжете сме егоисти, защото никой не иска да даде своето и да се откаже от него. М-да, всеки ще даде съгласие за добрата приятелка в леглото, но ще има сериозни резервации за мъжа в леглото – конкуренцията винаги ще е голяма. При този вид двойки е ясно, че философията се е променила драстично, но не вярваме, че е станало безболезнено и с упойка. Чувствата не се затварят в мазето, когато трябва да опразните терена.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.