img

Ще има ли Апокалипсис и кога да го очакваме?

/
/
/
1120 Views
Апокалипсис
Очаква ли ни Апокалипсис

Както учените от НАСА съобщиха на поредната си сензационна пресконференция на 3.11, т.нар. въздух, или атмосферата на Марс бавно изтича в космоса, предава BRADVA.BG.
Смята се, че атмосферата на Марс в далечното минало е била подобна на тази на Земята. Но какво е причинило този „атмосферен теч“, който прави Червената планета необитаема!?

Според изследователската програма на атмосферата на Марс, наречена MAVEN/ Mars Atmosphere and Volatile Evolution Mission/ цитирана от disclose.tv, причината за това са мощни слънчеви изригвания, които буквално са изпилили горния слой на атмосферата на планетата!

Според Д-р Брус Якоски от програмата, преди атмосферата на Марс да изчезне, Червената планета е наподобявала земята – много вероятно да е имало и живот! Имало е океани, които са изчезнали, след като „въздуха“ се е изпарил, а всичко е станало МИГНОВЕНО!

Но защо това е толкова важно за нас?! Според учените е напълно възможно това да се случи и със Земята – и то МИГНОВЕНО, на практика БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

През последните месеци, на земята се наблюдават безпрецедентни магнитни бури, причинени от мощни слънчеви изригвания! Според редица учени е възможно даже засилената слънчева активност да спре електричеството на Земята в продължение на цели дни! Истината е, че никой не е очаквал толкова мощни слънчеви реакции, и какво се случва на звездата, която ни дава живот е абсолютно непредвидимо.

Според учените напълно реален сценарий е мощно слънчево изригване буквално да издуха атмосферата на Земята, точно както се е случило на Марс! Не е нужно да казваме, че без атмосфера, целият живот на планетата ни просто спира да съществува.

ТОВА СА МОЩНИ СЛЪНЧЕВИ ИЗРИГВАНИЯ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ:

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.