img

Шокиращо! Лекар призна как медиците лъжат хората, че са болни от рак – вижте цялата истина!

/
/
/
762 Views

Хипократова клетваВсе по-често лекари нарушават Хипократовата клетва, диагностицирайки здрави пациенти с рак, за да печелят от химиотерапевтичните отрови.

Защо лекарите да не лъжат, когато цялата ракова индустрия е един гигантски бизнес от началото до края?

Чудно ли е тогава, че големите кооперации в света влагат много повече в химиотерапия и радиационни изследвания, отколкото в техниките за предотвратяване на болестта? От профилактика на болести не се правят пари за разлика от лечението на самите болести, пише super-news.info

Вземете например доктор Дейвид Фата, виден онколог в Мичиган, който призна в съда, че преди една година умишлено и неправомерно е диагностицирал здрави хора с рак.

Д-р Фата призна също, че им е давал лекарства за химиотерапия с цел извличане на печалба. Това обаче не се случва само с раковите болести, а при почти всяка болест, от която лекарите могат да генерират приходи чрез рушвети и комисионни въз основа на обема пациенти, лекувани с определени лекарства.

“Много от тези безскрупулни лекари са като бизнесмени без съвест. Единствената разлика е, че те имат вашето здраве и доверието ви в ръцете си – много опасна комбинация, когато става въпрос за пари”, каза д-р Сайед Мохамед, пенсиониран онколог, който признава, че е свидетел на тази тенденция вече десет години.

“Това е моят избор,” казва доктор Дейвид Фата, признавайки се за виновен. “Знаех, че клинично това не е необходимо.”

Той бе осъден за участие в схема за измами на Medicare в размер на 35 $ милиона, която включва фактуриране на правителството на медицински ненужни онкологични и хематологични лечения.

Според правителството, Фата имал контингент от 1200 пациента и е получил 62 милиона щатски долара от Medicare от продажби в общ размер на $ 150 милиона.

Д-р Фата е само брънка от системата. Като него има хиляди законно практикуващи лекари и онколози в Съединените щати и в света, които са виновни за същите престъпления, но тъй като летят под радара, те никога не биват заловени.

Тъй като ние продължаваме да играем тази шарада, оставяйки обществеността да вярва, че ракът се лекува с отрови, хората ще продължават да умират, а лекарите ще продължат да правят пари до деня на смъртта им.

Можем да преследваме и съдим сурово лекар, който по грешка предписва отрова на един здрав човек за пари, но гордо приемаме лекаря, който предписва отрова на болен човек за пари. Доста смущаващо, нали?

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.