img

Съвет за мъжете: Използвайте по-често езика си в леглото!

/
/
/
946 Views

Орална любовПовечето представителки на нежния пол си умират да бъдат обгрижвани отдолу. Не са малък на брой и тези, които са адски чувствителни, или такива, защото ги е страх, че там долу може да ухае на умряла риба.

Най-простият начин една жена да бъде задоволена орално е, като я попитате как всъщност обича да бъде обработена с език.
Не всяка може да обясни какво точно я възбужда в леглото. Но повечето желаят мъжът до тях да ги подмокри по възможно най-нежния начин – без да плюе по половите им органи все едно насреща е видял бившата си тъща.

Голяма част от жените обожават партньора им да мърка, да стене или да прави мръснишки физиономии. По този начин той показва колко “вкусна” е жената.

Трябва да признаем, че понякога езикът не е достатъчен – пръстите също могат да влязат в употреба – да докосват зърната на жената, да милват коремчето й, да проникват вагинално. А в някои случаи и анално. За жените да свършат, докато са обгрижвани на няколко места, често пъти е най-добрият и възбуждащ вариант.

Много е важно за мъжете да знаят, че езикът им не е заместител на техния пенис – оралната любов, възпроизвеждана с едно и също движение, може да бъде ужасно отегчителен процес.

В крайна сметка оралното задоволяване трябва да бъде продължително, никога прибързано и без никакви прекъсвания. Мъжете трябва да оставят егото си в задния джоб и да се отдадат с огромно желание на оралния се*с – подиум, където вагината е царица, а езикът – неин покорен прислужник.

И още нещо – след като вашето момиче получи оргазъм, момчета, не се отправяйте веднага към мивката, за да изпиете чаша с вода. Понякога можете и да продължите, защото за разлика от вас жените имат възможността и щастието да свършват доста по-продължително. Изчакайте, докато тя ви накара да спрете. Но не чакайте все пак партньорката си да захърка, или да започне да говори за мусаката, която ви е приготвила.

Преди тези моменти трябва да сте наточили вашите полови органи с идеята да продължите сексуалната игра.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.