img

Съвет за дамите: 5 трика, с които да възбудите мъж!

/
/
/
874 Views

Любовни съветиНезависимо дали сте обвързани отскоро или сте в дълготрайна връзка, все някак успявате да възбудите половинката си. Много жени грешат като мислят, че мъжете се възбуждат само от голо женско тяло или специален интимен допир.

Има много неща, които ние жените правим и които възбуждат мъжете без да подозираме. Кои са те?

Пишете му съобщения и то първа

Мъжете винаги се възбуждат, когато получат секси есемес от своята любима. Понякога мъжете не умеят да тълкуват правилно съобщенията не само по телефона, но и наяве, но им е простено! Жените сме свикнали да им действаме омайващо!

Пишете му съобщения и то когато сте с приятелки

Какво по-голямо свидетелство, че мислите за него, дори когато сте с момичетата?! Няма как да не се почувства не само поласкан, но и възбуден. Когато се приберете у дома очаквайте изненади!

Слагате глава на гърдите му

Представете си как лежите на дивана, гледате филм заедно или просто си държите ръцете. Той ви гали по косата и изведнъж усещате, че е възбуден. Няма как да не се е случвало на всеки.

Мъжете се възбуждат от факта, че могат да ви прегърнат и да усещат топлината ви. Това ги кара да се чувстват полезни като истински герои, които с прегръдката си защитават своята беззащитна дама.

Те обожават да ви наблюдават как си играете с кичурите си, докато говорите или правите нещо. Това прави една жена някак по момичешки небрежна и привлекателна.

Привързана сте

Няма по-голяма награда за егото на един мъж от това да усеща привързаността на нежната половинка към него. Това кара мъжете не само да се възбуждат, но и да искат да държат ръката ви, да ви прегръщат, да бъдат горди, когато вървите до тях.

Възбуждате го, когато го хвалите в социалните мрежи

Много хора смятат това за противно и смешно, но и много двойки го правят – хвалят половинките си във Фейсбук. За мъжете си е истински гъдел за самочувствието, когато половинката ги похвали пред приятелите си.

Това си е повече от доказателство за любов, преданост и възхищение, от които всеки мъж има нужда.

Играете с косата си

Косата е един от най-любимите символи на женствеността за много мъже. Дългата коса и уханието, което разпръсква тя възбужда мъжете до полуда. Вероятно сте чували как реагират много мъже на изречението: „Мисля да си подстрижа косата!“

Половинката ви веднага би ви попитал: „Ама колко късо?!“ Отнемането на този секси женствен символ за повечето мъже е шок.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.