img

Съвет към дамите: 3 неща, които да правите след се*с!

/
/
/
833 Views

Полов актТолкова много говорим за това какво да се прави преди и по време на се*с, че след това не ни остават сили за нищо друго и просто заспиваме. Но посткоиталният период (за да не казваме „се*с“ и в това изречение) е много важен, особено за жените.

Вместо да влизате във Фейсбук, както правят 1/3 от хората след като свършат със задачите в леглото, вие са заемете с тези три. Ще спечелите повече, обещаваме:

Още малко гушкане, вместо тичане в банята

Обикновено жените се втурват в банята след се*с така, сякаш са били на полето, извършили са тежък физически труд в замърсена среда и нямат търпение да отмият всичко неприятно от себе си.

Да, хигиената е хубаво нещо, но не е нужно да е абсолютно и съвсем непосредствено след се*с.

И половин час по-късно да се изкъпете, пак няма да се повиши опасността от инфекции. По-важно е да сте ползвали презерватив.

И докато си лежите, можете да направите ето това добро дело:

Споделете какво ви е харесало

Се*сът между двама души се учи. И се започва отново всеки път, когато партньорът е нов. Има период на нагласяне, на напасване на очакванията и уменията, на разузнаване и на опознаване.

За да не сте нещастни в леглото и във връзката си, най-добре е да говорите за всичко, което двамата заедно правите под завивките.

Ако се*сът ви е харесал, кажете си го. Ако не ви е харесал, предложете какво ново да опитате следващия път.

Вслушайте се в тялото си

Понякога се*сът боли. Обикновено се случва, когато овлажняването не е достатъчно, когато се*сът е много бурен или когато стомахът ви е подут.

Обикновено болката отшумява почти веднага.

Ако се задържи обаче, ако я усещате всеки път при проникване или я има и при „спокоен“ се*с, тогава може да става дума за гинекологично заболяване като цистит, ендометриоза или възпаление на яйчниците.

Разбира се, още на следващия ден ще си запазите час при гинеколог, за да не се превърне се*сът в мираж за прекалено дълго време…

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.