img

Само за жени – Вижте какво отблъсква мъжете!

/
/
/
860 Views

Дамски съветиМилиони жени всеки ден слагат червило и спирала с погрешното убеждение, че това ще ги направи по-привлекателни за мъжете. Но ново проучване разкри, че мъжете във Великобритания предпочитат жени с естествен външен вид. А представителките на нежния пол започват да стават все по-отблъскващи с ежедневен грим, ботокс и изкуствен тен.

Проучването показва, че 34 на сто от жените имат изкуствен загар, а 22% носят фалшиви мигли. 54% от британките се гримират всеки ден. Но това определено не харесва на силния пол. 63% от мъжете биха били щастливи с естествени жени до себе си без хирургични намеси и пластични подобрения. Дори 23 на сто споделят, че биха се чувствали неудобно, ако партньорката им има изкуствени устни. Повече от половината от господата предпочитат бледото червило в розовата или прасковената гама пред червеното.

Междувременно скорошно проучване разкри и друг женски феномен – средно представителките на нежния пол във Великобритания прекарват по две години от живота си в разкрасяване и харчат средно по 12 000 паунда за козметични продукти.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.