img

Само за жени: Вижте как да се подмладите с 10 години!

/
/
/
1332 Views

ПодмладяванеМайката на две деца Сара Смит, която започнала да пие по три литра вода на ден, днес изглежда с 10 години по-млада и никой не би й дал 42 лета, пише в. „Дейли мирър“.

След като дълго страдала от мигрени и лошо храносмилане, по съвет на своите лекари Сара се подложила на едномесечен експеримент. В публикувани в изданието снимки личи как жената е изглеждала преди и след приключването на „водната терапия“.

Преди експеримента Сара имала тъмни сенки около и под очите, многобройни бръчки и странни червеникави петна, предизвикани от дехидратация. „Кожата ми нямаше никакъв блясък и би подхождала на покойница“, спомня си британката.

Тя решила да се подложи на терапията, след като прочела в пресата проучване, според което една пета от британките консумират много по-малко вода от препоръчаните дневни количества. „Това е голяма грешка, тъй като всяка функция и система в човешкото тяло е зависима от водата“, отбелязва Сара. Тя установила по себе си, че водната терапия прочистила организма й от токсини. Само за един месец Сара постигнала забележителни резултати.

Но не всички са във възторг от режима на Сара Смит. Д-р Джошуа Зайхнер изтъква, че не съществуват медицински доказателства, че консумацията на 8 или повече чаши вода дневно действа добре на кожата на лицето. Д-р Джо Чинота е на друго мнение. Дехидратацията във всички случаи се отразява зле на тургора и кара кожата на лицето да страда. И резултатите на Сара Смит не би трябвало да ни изненадват.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.