img

Събудете се българи, не позволявайте повече да ви тъпчат!

/
/
/
1379 Views
Сподели с приятели

Борисов и ПлевнелиевСлед тотално опорочените избори, на които бяха купувани цели комисии, бяха подменяни протоколи, хора бяха държани под ключ докато колабираха и дори умираха, сега България отново крачи с пълна сила към дъното. Управляващата коалиция ГЕРБ-РБ-АБВ се старае максимално, за да натовари гражданите с дългове, данъци, такси и всевъзможни измишльотини, само и само да богатеят хората във властта.

Припомняме, че Владислав Горанов изтегли 20 млрд.  заем, които всички ние трябва да плащаме, но вместо да раздвижи икономиката с тези пари, да се увеличат доходите на българите и да се почувстваме поне малко европейци, той реши да реже заплати и придобивки и да обслужва интересите на своите господари.

Цената на винетките бе увеличена на 97 лв., въведе се „данък уикенд“, въведоха се данъци за хората, които имат градинки и си отглеждат зеленчуци, промениха се параметрите за варенето на спиртни напитки, увеличава се цената на цигарите, увеличава се цената на тока, цената на бензина, но заплатите не мърдат, защото трябва да спазваме препоръките на ЕС.

ГЕРБ умишлено тъпче българският народ, защото както е казал великият Иван Вазов – „преклонена глава сабя не я сече“. Бойко Борисов и неговите подчинени знаят, че когато хората са дезинформирани и тъпкани, оставяни да гладуват и мизерстват, те няма да имат сили, да се опълчат на властимащите.

Събуди се народе, време е за революция, вече не се търпи! Нека вземем пример от нашите комшии – Румъния и Гърция, които явно са буден народ, който знае как да отстоява исканията си. Надигнете глава и не позволявайте да ви тъпчат!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.