img

С кой актьор искате среща? Желанието ви ще разкрие нещо интересно

/
/
/
1341 Views
Сподели с приятели

Известните актьори от любимите филми винаги са привличали нашето внимание. Много жени биха били щастливи да прекарат малко време в тяхната компания. Срещата с известен кино актьор е мечта на всяко момиче. Оказва се, че желанието ни да се срещнем с някоя звезда може да разкаже необичайно много неща за нас. Изберете един от тези възхитителни мъже за хипотетична среща и разберете какво означава вашият избор:

С кой актьор искаш да се срещнешА. Вие сте човек с рационален мироглед

Строго се придържате към принципите на правилното поведение. Не търсите безпочвени конфликти с любимите си хора, отнасяте се положително към околните въпреки техните недостатъци. Не сте склонни да си разваляте отношенията без причина и предпочитате да избягвате конфликти.

Любовта за вас е отворена книга, но въпреки това искате да имате приказни отношения. Отдавате се напълно на любовта и желаете в замяна да получавате не по-малко. Вашият идеален партньор е длъжен да се раздаде за вас до последно.

В. Вие сте артистична личност

По природа сте естраден артист. Талант, неповторимост и емоционалност са основните черти на вашия характер. Хората са привлечени от вас от цялата си душа. Способността да съчувствате на неуспеха, да се радвате на чуждото щастие и да изслушвате в труден момент ви правят магнит за околните.

Любовта за вас е невъзможна без романтика. Стремите се към чувствени отношения и не им позволявате да угаснат дълго време. Вашият чар и жизнерадост правят щастливи и хората около вас.

С. Вие сте добри и неуниващи

Смехът и добротата са ваши постоянни спътници. Затова ви ценят и обичат. С лекота се запознавате с непознати хора, намирате общи теми за разговор и бързо привиквате към променящата се ситуация. Другите се отнасят към вас с доверие и уважават вашето мнение. Общуването с лица от противоположния пол не ви представлява трудност. В компания без вас скучаят.

D. Вие сте уверен в себе си човек

На пръв поглед може да изглежда, че сте мекушав и добродушен човек, но това не е така. Зад външната уязвимост се крие силна натура, способна да решава своите проблеми и помага да преодолява проблемите на приятелите. Притежавате едновременно доброта и жестокост, спокойствие и емоционалност. Никога не нарушавате дадено обещание и не подвеждате приятели.

Е, съгласни ли сте с резултата си? Споделете теста и с приятели!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.