img

С какво да носите пончо?

/
/
/
833 Views
Есента се характеризира с променливото време, а за него може да имате най-подходящата връхна дреха – пончо. За това, с какво да носите пончо и палто пончо, нека ви разкажем сега:

При избора на горно облекло за есента или пролетта, препоръчваме да обърнете внимание на пончото. То може да бъде най-добрият избор, тъй като е идеално за есенния гардероб, лесно да се прикрепя и премахва и е възможно да отидете на работа, да се разходите в края на седмицата и използвате като извинение за една вечер навън. В повечето случай, пончо балансира силуетът и подхожда добре на всяко телосложение – ниски, високи, слаби или едри жени.

Има много начини успешно да изберете палто, за да не изглеждате като „чувал с картофи“. Много зависи от първото впечатление с обувки: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/първото-впечатление-на-дамските-обув.

Изберете красиви атрактивни цветове и отпечатъци, за да съживите и разнообразете екипажа.

Можете да балансирате горната част на звука с тесни панталони, слаби джинси, гамаши или молива пола. Тъканите могат да бъдат всякакви – от светлина до завършваща с плътна топлина.

Ако искате да направите вашето изображение по-елегантно, добавете цветни акценти, като ясен шал, фишу, жилетка, чанта или обувки. Изберете пончо с яркосин, бургундски или млечни цветове и това само ще направи вашият образ ярък и незабравим.

Като се има предвид, че според мнението на модните дизайнери, палтата остават в тенденцията за дълго време, ще бъде много полезно да се познават някои трикове и да могат да се прилагат.

В допълнение към пропорциите и цветовия баланс, споменати по-горе, когато става дума за нещо удобно, то всички насоки сочат широкото и свободно облекло.

Ако мислите, че палто или пончо е твърде провиснало върху ви и скрива красивата фигура, се препоръчва да се сложи на кръста лентата или колан. Те ще подчертаят талията и ще създадат брилянтно женския силует. Ако ръкавите на палтото изглеждат твърде дълги и обемисти, те могат да бъдат оформени с басти.

Надяваме се, че нашите съвети ще ви помогнат да направите правилния избор и да довършите цялото изображение уникално и стилно! Всичко зависи от гледната точка: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/172-за-гледната-точка.

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.