img

Рокада! И Юксел Кадриев отива в Нова телевизия!

/
/
/
1085 Views

Юксел КадриевЮксел Кадриев преговаря с Нова телевизия. Една от емблемите на bTV се кани да последва при конкуренцията колежката си Ани Салич, с която години наред бяха екранна двойка. Въпрос на договорка и добра заплата е трансферът му да стане факт. Именно Ани Салич подхвърлила на шефовете си в Нова, че Юки напоследък не се чувства много добре на работното място и е отворен за нови предизвикателства. Те пък от своя страна не се чудили много и набързо го поканили да се видят и да поговорят дали ще могат да му намерят някое приятно местенце, където да се изявява.

В момента текат усилени преговори кога, как и срещу каква сума водещият на централните новини на bTV да се премести в Нова, пише столичен вестник. Той най-вероятно ще запази длъжността си – новинар в най-гледаното време, само че още не е ясно дали ще води с Ани Салич, или ще му търсят друга партньорка.

Самата Ани обяви публично, че има двама любими мъже в работата си и това са Юксел, с когото се изявяваше в bTV, и Ники Дойнов, с когото е на екран в момента. Вероятно малко зрители си спомнят, но стартът на Юки в голямата телевизия беше именно в ефира на Нова. Там той изгря, след като няколко години се изявяваше като водещ в не особено гледаната ТВ „Европа“. bTV го открадна с голяма заплата и обещания за висок пост, но всичко на този свят е временно.

Говори се, че bTV бавно, но сигурно се превръща в твърде дисциплинирано място за работа. Новинарите се следели под лупа кога ходят на работа, кога си тръгват и дали случайно не се отдалечават твърде много, за да обядват. В допълнение заплатите им на няколко пъти бяха намалявани, а в същото време в Нова не се скъпят, когато опре до популярни лица. За Генка Шикерова например се носят слухове, че се е договорила за 7 бона месечно. За заплатата на приятелката й Лора Крумова пък се разказват истински легенди.

След като Ани Цолова, Виктор Николаев и Ани Салич се преместиха в Нова, повлякоха крак за много от по-малко известните си колеги, а зад кулисите действат бившите големи шефове на bTV. Не е за чудене, че искат да извикат любимите си репортери, редактори и водещи, с които работят лесно и приятно.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.