img

Родна фолк фурия призна: Вадя си парите с шибане!

/
/
/
1374 Views

АнастасияИзкарвах си парите с шибаняк. От танците не съм взела нищо. Трябваше да се шибам с тоя дъртия. А толкова много агенции ми предложиха работа. През деня си търсех работа като моделка, през нощта – нали се сещаш… Ама беше много хубаво да ти кажа. Това споделя пред скрита камера бъдещата Мис сексапил и изживяваща се като поп фолк певица Анастасия.

Простоватата девойка бързо „развързва“ езика си и разказва за схемата на известния в светските среди Жоро Френски – как набирал момичета за „танцьорки“ в Турция и как ги принуждавал да проституират, за да му върнат парите за самолетните билети.

Историята е от лятото на 2013, а скритата камера е направена не с цел да бъдат продуцирани жълти новини, а да разкрият схема за трафик на хора, в който самата Анастасия е била въвлечена. Видеото бе качено вчера в YouTube, но по-късно бе свалено от сайта. То е част от журналистическо разследване на интернет сайт.

Според запознати записът е предоставен на медията от полицай, който е работил по разбиването на канал за проституция. „Викам му: Дай ми пари, щото не мога 8 часа да работя без пари… Ами те, танцьорките, излизат с мъже и се шибат.

Накрая викат, че другите са правили проституция, пък Жорето не правел. Да бе, да! Той е известен с това, че е известен“, разказва в клипчето Анастасия. Турците са жадни за жена. Само си стоиш там на масата, после почваш да играеш и те си избират някое момиче. И после се шибаш.

Пък аз си имах нужда от пари. Как да карам с тия 5 лева, дето съм изкарала от коктейлите? И за да изкараш нещо, за да можеш да се нахраниш, задължително трябва да се шибаш“, продължава с потресаващия си разказ блондинката. Анастасия допълва, че с „другия“ занаят си изкарвала по 200 лева на вечер. „Жоро Френски… Защо ли му викат Жоро Френски? Сигурно щото ги кара на френска любов. Той ме принуди да си тръгна, да не обадя нищо. Ама аз трявбаше да се шибам с тоя дъртия.

Тъй че парите си изкарах от шибаняк“, казва още Анастасия. По-късно певицата излезе с официално становище, че записът от скритата камера е част от турски филм, в който тя уж се била снимала. Тя обяви, че материалът има за цел да я дискредитира и „опетни доброто й име“. Репликите били истински, но монтирани умело от някой си Слави.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.