img

Референдумът на Слави пред провал!

/
/
/
963 Views

Слави Трифонов РеферендумРеферендумът на учиндолския шоумен Слави Трифонов с безумни популистки въпроси, които биха вкарала родната демокрация в задънена улица, грандиозно се проваля. Причината обаче не е в неадекватните политически блянове на политически неграмотните му сценаристи, а в броя на подписите, които той едва успя да събере.

Въпреки самочувствието на шоумена, че има някакъв авторитет в обществото месец преди да изтече окончателният срок за събирането на подписите, нужни, за да легитимират искането му за референдум, едва бе успял да събере половината от тях. Гражданите не откликнаха на бабаитските му призиви.

В крайна сметка според предварителната информация Слави внася 600 000 подписа, както изискват промените в закона за референдума, но те са крайно недостатъчни, за да легитимират искането за неговото провеждане.

Според информирани в парламента и събирали не веднъж подписи депутати, общият им брой трябва да надвишава поне с 1/3 изискваните по закон, тъй като сред тях винаги има много невалидни.

Днес часът на внасянето на подписите вече беше отложен веднъж от 11.00 за 15.00. Причината не е ясна.

Сподели с приятели

1 Comments

  1. Не е лесно да си прост. Явно работещите тук са точно такива.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.